Osijek Mini Maker Faire se vraća!

Na prvom regionalnom Mini Maker Faire-u uspjeli smo pokrenuti stvari – zapaliti iskru kreativnosti u klincima i potaći ih da krenu istraživati i stvarati, da vide da je sve moguće ukoliko to stvarno žele. Ove godine nastavljamo s tom misijom, te vas sve pozivamo da sudjelujete i na ovogodišnjem festivalu kreativnosti, ideja i izuma, koji će se održati u subotu, 29. travnja, u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek, od 10 do 16 sati.

Što je Mini Maker Faire?

Mini Maker Faire je jedinstvena kombinaciji sajma, konferencije i festivala gdje možete pokazati vaše ideje i kreacije, te podijeliti znanje s drugim “makerima”. Izlagači mogu biti tehnološki entuzijasti, hobisti, znanstvenici te umjetnici svih vrsta i dobi. Svima im je zajednička inventivnost, kreativnost i “sam svoj majstor” pristup stvaranju.

Ako želite sudjelovati kao izlagači ili voditelji radionice možete se prijaviti ovdje.
Ukoliko želite vidjeti što drugi rade, razmijeniti znanja ili samo provesti ugodan dan u druženju s kreativcima svih vrsta, posjetite nas – ulaz je besplatan!

Želite biti sponzor Maker Fairea?

Ako i vi dijelite ljubav prema stvaralaštvu i želite podržati našu zajednicu i dodatno obogatiti sam događaj – na pravom ste mjestu. Vaše će nam sponzorstvo pomoći u pokrivanju troškova predavača, prostora i opreme, čime ćemo osigurati kvalitetno organiziran sajam za preko 100 sudionika i 2000 posjetitelja.

Za vas kao sponzora to je idealna prilika da jednostavno veliku, a ciljanu publiku upoznate s radom vaše tvrtke. Kao sponzor imate mogućnost upoznati različite dobne i interesne skupine ljudi među kojima se zasigurno nalaze i pojedinci koji su vaši (potencijalni) korisnici ili pak suradnici. Stoga, osigurajte da budite primjećeni na našem događaju kroz oblik promocije po vašem izboru – birajte između tri paketa: Partner sajma, Zlatni, te Srebrni sponzor, ovisno o razini podrške kojom nas želite poduprijeti. Više informacija o pojedinom paketu pogledajte ovdje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, stojimo vam na raspolaganju te nas slobodno kontaktirajte.

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *