Početak 9.mjeseca donosi slavonske delicije i najveću regionalnu IT konferenciju – KulenDayz

9. mjesec nam miriši na svima drage slavonske delicije i na najveću IT regionalnu konferenciju pod nazivom KulenDayz – IT Innovation Conference. Konferencija će se od 2. – 4. rujna održati na nekoliko lokacija u Slavoniji i Baranji, pod poznatim sloganom “Slow down”. Uz prvoklasno znanje i opuštenu atmosferu, bogati program donosi i dio konferencije koji će biti posvećen djeci!

13. izdanje konferencije ne bi bilo moguće bez velike podrške od ekipe iz MS Communityja, udruge PMI Hrvatska, te partnere Grad Osijek, Sveučilište J. J. Strossmayera i Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Organizacija konferencije također ne bi bila moguća bez podrške od ekipe iz King ICT, Tria, Undabot, Optiva, Joberty, Infobip, Nephos i Evolutio.

Kako će izgledati program konferencije?

PETAK – 02.09.2022. 

Prvi dan započinje se sa pred-konferencijskim treninzima iz 7 različitih područja u Etno selu Kopačevo i Parku prirode Kopački Rit.  

SUBOTA – 03.09.2022.

Glavni dan konferencije donosi nam preko 50 predavanja koji će se održati na Akademiji za umjetnost i kulturu te Staroj pekari. Tijekom dana održat će se In Da Sofa gdje vas pozivamo na druženje na kojem ćete pronaćii razne izlagače koji će osigurati klopu i cugu. Kraj dana donosi party i druženje! 

Veliko osvježenje konferenciji ove godine donosi novi sponzor – EPAM USA koji će pokriti program KulenDayzKidz. Radi se o radionici namijenjenoj djeci 7-15 godina kako bi osnažila svoje vještine s računalima, komunikacijom i radom u timu. Ove godine tema je Scratch i HTML gdje će mališani naučiti napraviti web stranice i jednostavnu igru.

NEDJELJA – 04.09.2022.

Zadnji dan konferencije osiguran je za opuštanje i team building u Tikvešu te obilazak novootvorenog muzeja. 

Cijelu agendu možete pogledati ovdje: www.kulendayz.com/Agenda

Prijave su obavezne, a broj mjesta ograničen

Za članove udruge OSC je osiguran popust, a više informacija o konferenciji potražite na web stranici konferencije ili na društvenim mrežama. Kako biste dobili kod za popust, javite se na info mail udruge info@softwarecity.hr

Ako ste student, imate bespla ulaznicu – dovoljno je imati iksicu! 

Vidimo se! :)

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *