Poziv na predavanje: Ingrid Vanderveldt: Making the Impossible, Possible

Pozivamo Vas na predavanje Ingrid Vanderveldt, koje će se održati u ponedjeljak, 4.12.2017., u 17:30 u Auli glagoljice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Molimo Vas da svoj dolazak prijavite ispunjavanjem obrasca na poveznici te na taj način rezervirate mjesto.

Ako ste nakon prijave ipak spriječeni doći, molimo Vas da nam javite na osijekwomenstalks@gmail.com kako bismo Vaše mjesto ustupile drugoj osobi.
Predavanje će biti na engleskom jeziku.

O Predavaču

Ingrid je osnivačica i predsjednica pokreta „Empowering a Billion Women by 2020“ (EBW2020). EBW2020 prva je zajednica koja ženama pruža alate, obrazovanje i globalnu mrežu koja im pomaže postati uspješnim lidericama i poduzetnicama.
Bila je prvi „Enterpreteur-in-Residence“ u tvrtci Dell Inc. Tijekom tri godine rada za Dell Inc. postigla je ogroman uspjeh osnovavši Dellov inovacijski fond vrijedan 125 milijuna američkih dolara, investitorski klub te Dellov centar za poduzetnike.

Imenovana je jednom od 100 vodećih globalnih lidera u televizijskoj emisiji „Super Soul Sunday“ u produkciji Oprah Winfrey; nositeljica je Forbes i Northwestern Mutual Global nagrade „Enterpreteneur in Excellence Award.“ Bila je glavni govornik za organizacije poput Clinton Global Initiative, United Nations Foundation, White House Washington, Women 2.0 itd.
Ingrid, poznata kao iV, uspješna je poduzetnica, investitorica, filantrop i javna osoba koja je održala govore u više od 30 zemalja diljem svijeta. Ona motivira vlastitom energijom, ispunjava ohrabrujućim riječima i potiče vlastitim primjerom, stoga Vas pozivamo da obavezno poslušate jedinstvenu priču ove uspješne žene na predavanju u Osijeku.

Predavanje se održava pod pokroviteljstvom udruge Osijek Software City i Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj.
Više o Ingrid možeš saznati ovdje i na FB stranici “Empowering a Billion Women by 2020”

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

1 komentar na Članak

  1. Ante Lauc napisao:

    Zasto niste iskoristili stv, ostv, gs, radio unios itd da privucemo sto vise ljudi, posebno Osjecanki na predavanje IV?

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *