Održan prvi #Designton u Osijeku

Prva subota u travnju ove godine bila je rezervirana za #Designton – posebnu Snapchat radionicu na kojoj su se osmišljavali i kreirali geofilteri za razne hrvatske gradove. Designton se održao u prostoru Coworking-a u BIOS-u, u organizaciji King Kong Agency i naše udruge te u suradnji s Teddyem, Gogom, Mitkom i Majom iz Makedonije, gdje je održan prvi ovakav event.

Broj korisnika Snapchat-a u Hrvatskoj raste svakim danom, a geofilteri kao vizualni hashtagovi postali su planetarno popularni na Snapchatu. Imajući to na umu, kao i činjenicu da Hrvatska kao turistička zemlja mora iskoristiti postojeći potencijal te dodatno promovirati svoje kvalitete i ljepote, cilj Designtona-a bio je osnažiiti domaću Snapchat zajednicu kako bi Snapchat korisnici dodatno promovirali Hrvatsku. 

Od 13 – 18 sati, koliko je trajala radionica, sudjelovalo je 30-ak kreativaca, dizajnera, marketingaša, digitalaca među kojima su se našli i ljubitelji društvenih mreža, crtanja i dizajniranja, a kao rezultat radionice, na odobrenje čeka oko 15 novih filtera za gradove u Hrvatskoj poput Rijeke, Zagreba, Vukovara i drugih.

Veselimo se rezultatima i s nestrpljenjem očekujemo sljedeći ovakav događaj.

designton-1

designton-2

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *