The Geek Gathering – IT konferencija jeseni uz Hladno pivo!

Vrhunska predavanja o novim tehnologijama i renomirani svjetski predavači kao glavni aduti velikog susreta IT entuzijasta u Osijeku! Prostor nekadašnje tiskare Litokarton u Osijeku ove će jeseni oživjeti u potpuno drukčijem ozračju – od 11. do 13. listopada ondje će se održati The Geek Gathering, velika regionalna IT konferencija na kojoj će kao predavači gostovati velika svjetska i hrvatska imena IT svijeta. Konferencija je namijenjena programerima profesionalcima i onima koji će to postati, dizajnerima i UX specijalistima, arhitektima IT sustava, IT/product/strategy managerima, sistem adminima i stručnjacima za sigurnost IT sustava.

Zašto svaki IT entuzijast mora posjetiti #TGGcon?

Najbolji razlog za dolazak na The Geek Gathering je zasigurno jedinstvena prilika za ciljano stručno usavršavanje kroz specijalizirana predavanja i praktične radionice. Trodnevnim druženjem vodit će vas domaći i međunarodni etablirani stručnjaci svjetskog glasa iz područja razvoja web i mobilnih aplikacija. Saznajte sve o novitetima u razvoju i primjeni tehnologija kao što su: Javascript, HTML5, CSS, SQL i noSQL, Big Data, Cloud, cross-platformski mobilni alati, “Internet of things”.

Predavači iz FEDORA PROJECT, RED HAT, MICROSOFT i NODE.JS samo su neki od razloga za dolazak

“All stars” predavački tim uključuje članove Red Hat i Fedora projekata te eksperte za Node.js, Xamarin MonoTouch i Mono for Android, Ember i Angular javascript frameworke, Microsoft Azure, PHP application security, Neo4J graph database.

Navedimo neke od tema i imena koja će sa sudionicima podijeliti dio svojih saznanja i iskustva: Tom Callaway (Fedora Project, Red Hat, SAD) govorit će o izbjegavanju čestih i onih manje poznatih pogrešaka u open source programiranju; kako upravljati razvojem kreativnih aplikacija na primjeru Raspberry Pi aplikacije pokazat će Ruth Suehle (Wired.com, SAD); Tom Buchok (Node.js, SAD), javascript programer s velikim iskustvom u primjeni tehnologije u oglašavačkoj industriji, upoznat će nas s prednostima Node.js – platforme za razvoj aplikacija u javascriptu s naglaskom na skalabilnosti; Martin Naumann (Centralway, Švicarska) otkrit će nekoliko tajnih sastojaka koji čine kvalitetan responsive dizajn, kao i faktore koji stvaraju optimalno korisničko iskustvo.

Od domaćih snaga IT industrije, na konferenciji će govoriti: Tomislav Tipurić (Microsoft, Hrvatska) otkrit će nam jedno sasvim novo lice Microsofta i pokazati što sve mogu najnovije cloud computing tehnologije iz Microsoftovog laboratorija; te Ratko Mutavdžić (Projektura, Hrvatska), koji će nam pobliže objasniti primjenu Big data i Open data sustava.

Na radionicama naučite od najboljih o ANGULARJS, NEO4J, WAKANDA NoSQL tehnologijama te XAMARIN porodicu alata

Stefan Armbruster (NEO4J, Njemačka) pokazat će kako se razvijaju aplikacije u NEO4J bazi podataka; uz Alexandrea Morgauta (4D, Francuska) naučit ćete izrađivati web aplikacije primjenom WakandaDB NoSQL tehnologije; dok će Saša Branković (Pet Minuta, Hrvatska) sudionike upoznati sa izradom mobilnih aplikacija pomoću AngularJS frameworka.

Naravno, ovime smo tek zagrebali ispod površine bogatog rasporeda predavanja i radionica koja vas očekuju na IT konferenciji jeseni.

Ali, što je rad bez malo dobre zabave?

The Geek Gathering je jedna od onih konferencija koje jednak naglasak kao na profesionalnu nadogradnju stavljaju i na popratne zabavne sadržaje. Pored svih atraktivnih profesionalnih sadržaja, moći ćete uživati u odličnom mixu zabavnih aktivnosti. Od turističkog obilaska Osijeka i okolice, guštanja u lokalnim delicijama – sve do tulumarenja, dobre svirke i posebno za ovu prigodu organiziranog velikog koncerta Hladnog piva!

Pokupite pravo znanje od pravih IT stručnjaka, razmijenite iskustva s kolegama programerima, ostvarite korisne kontakte i pretvorite svoju ideju u posao te ne zaboravite uživati u partyjima kakve znaju prirediti samo IT-ovci. Rezervirajte svoje mjesto odmah i uštedite 60%! Sada je pravo vrijeme da iskoristite kotizacije po odličnim cijenama i budete dio IT događaja godine koji se ne smije propustiti.

Redovna cijena kotizacija iznosi 3000 kuna, no ako rezervirate svoje mjesto do 8. rujna (early bird) cijena kotizacije iznosi 1200 kuna, što predstavlja uštedu do 1800 kuna po osobi. Time ostvarujete još i do 50% popusta na smještaj.

Poseban popust za članove udruge Osijek Software City – dodatnih 30% na cijene kotizacija – osim studentskih – uključujući i early bird kotizaciju! Ovo konkretno znači da članovi Udruge do 8. rujna mogu dobiti kotizaciju za 840 kn.

Za grupne popuste javite nam se se na info@thegeekgathering.org.

#TGGcon na društvenim mrežama

Pratite The Geek Gathering na društvenim mrežama:

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

1 komentar na Članak

  1. Goran Sturijak napisao:

    Odlična ideja, jako dobri govornici i dobre smjernice.

    Jedina korekcija koja bi se mogla napraviti je sniženje cijene konferencije. Doista je pretjerana.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *