Tvrtka Factory i Osijek Software City organiziraju prvu iOS akademiju u Osijeku

Ove godine pokrećemo prvu iOS akademiju u suradnji s tvrtkom Factory! Akademiju započinjemo s uvodnim predavanjem 30.1.2020, a u nastavku pročitajte kako će izgledati proces prijave za akademiju, tko će biti predavač i što možete naučiti na akademiji.

Uvodno predavanje će se održati 30.01.2020. u 17h u prostorijama tvrtke Factory gdje ćemo pričati o ključnim koracima razvoja iOS aplikacije, kako izgleda dan iOS developera, s kojim alatima se služi, može li se povući paralela s Android developmentom te prikazati tko sve sudjeluje u razvoju jedne iOS aplikacije.

Kako će izgledati proces prijave na iOS akademiju?

30.01.2020. – Uvodno predavanje – prijavu napravi ovdje.

Tijekom i nakon uvodnog predavanja, bit će otvorene prijave na iOS akademiju do 16.02.2020. – prijavu napravi ovdje , a za prijavu je dovoljan CV i motivacijsko pismo.

Nakon zatvaranja prijava slijedi selekcijski postupak te ćemo do kraja veljače odabrati 5 najboljih polaznika koji će osigurati svoje mjesto na prvoj iOS akademiji u Osijeku!

Ako se pitaš što dobivaš kao polaznik akademije, čitaj dalje!

– Tjedna predavanja s iOS Team Leadom
– Svu potrebnu opremu za rad i učionicu u koju možete doći raditi na svom projektu i konzultirati se s cijelim iOS timom
– Rad u timu, upoznavanje rada na projektima te sve osobe koje su zadužene kako bi od ideje razvili aplikaciju

Tko će biti predvač?

Kroz cijelu iOS akademiju će vas voditi iOS team lead Matija Solić koji ima 4 godine iskustva u razvijanju mobilnih aplikacija. Osim toga predaje na fakultetu, izgradio je uspješan iOS tim i iza sebe ima velik broj uspješnih projekata te zadovoljnih praktikanata. Započeo je karijeru kao Android developer te se upustio u iOS svijet jer je imao želju stvoriti širu sliku o mobile developmentu te proširiti svoje znanje i iskustvo.

Ako imaš dodatnih pitanja, slobodno ih pošalji na hello@factory.hr, a više informacija potražite ovdje!

Sretno! :)

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *