#3 OSC hackathon

#3 OSC hackathon održat će se u subotu, 12. travnja 2014. godine u co-working prostoru Poduzetničkog inkubatora BIOS (J. J. Strossmayera 341, Osijek). Radni dio natjecanja trajat će osam sati. Okupljanje sudionika i priprema počinju u 9:30 h, a cijeli program, zajedno s odlučivanjem žirija, proglašenjem pobjednika i kratkim druženjem natjecatelja i organizatora, traje do 20:00 h. Za vrijeme trajanja hackathona svim sudionicima bit će osigurani hrana i piće. Službeni hashtag je #OSChackathon, stoga slobodno tweetajte i pratite novosti putem Twittera.

Pozivamo sve geekove, geekete i zaljubljenike u razvoj softvera da nam se pridruže na cjelodnevnom druženju. Svi će natjecatelji dobiti majice OSC-a, a pobjednici i prigodne nagrade. No, cilj hackathona nije samo rad na nekom projektu i programiranje, već mogućnost učenja, stjecanja iskustva i upoznavanja ljudi u lokalnom IT sektoru, kako bi kroz to povezivanje nastala sinergija koja će, nadamo se, iznjedriti nove zaposlenike postojećih kvalitetnih IT tvrtki ili neke sasvim nove tvrtke i projekte.

Sve informacije možete provjeriti na web stranici ovog zbivanja, a za sudjelovanje na hackathonu potrebna je besplatna prijava putem Entrio sustava.

2012.

#OSChackathon – kako je bilo i tko je pobijedio?

Pobjednici #OSChackathona: The Butterfly project – There and back again.
2013.

2. #OSChackathon: Kakve veze imaju pčele i developeri?

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *