American bar Dollar: CommunityCation – Summer Edition

CommunityCation, događaj koji inače okuplja digitalne markentigaše, te sve one zainteresirane za IT, tehnologiju i medije, ovog će puta biti organiziran u svom ljetnom izdanju bez službenog programa i zadane tematike uz humanitarnu notu.

Organizatorice su odlučile pozvati one koji su do sada pratili događaj, ali i sve ostale ljude dobre volje i željne druženja, da se okupe na terasi American Bara Dollar, u subotu, 15. kolovoza 2015. godine, s početkom oko 20 h, gdje će na razne načine biti moguće donirati novac za Dječji dom Klasje iz Osijeka.

Akciji du doprinijele i mnoge osječke tvrke, posebno iz informatičke struke i članice udruge Osijek Software City. Također, mnogi pojedinci su prepoznali trud i ideju te su se odazvali simboličnim donacijama.

Posebna ponuda hrane i pića za sudionike CommunityCationa

Terasa popularnog American Bara Dollar idealno je okupljalište za druženje na kojem su osigurane zanimljive cijene hrane i pića, od čijih će se naručenih porcija također odvajati dio novaca za dom Klasje. Organizatorice izdvajaju CommunityCation combo: CC pizza + 1l Budweiser piva moći će se naručiti za 67 kn, od kojih American Bar Dollar donira 7 kn za dječji dom Klasje.

Moći će se isprobati i zanimljivo električno vozilo Master, uz simboličnu “naplatu” koja će se također priložiti skupljenom iznosu.

Donacije se još uvijek mogu izvršiti, samo je potrebno kontaktirati organizatorice na mail: communitycation[dot]event[at]gmail[dot]com ili putem poruka na Facebook stranici CommunityCationa, a svoj dolazak možete potvrditi putem Facebooka.

Ako vam je draže i budete li u prilici, možete se u subotu pridružiti ekipi jer ćete i ondje imati priliku dati svoj doprinos.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *