CodeCAMP: Blockchain i energija

CodeCAMP

Marko Vukobratović, izvršni član uprave tvrtke Base58 i član Upravnog odbora naše udruge će u utorak, 19.10.2021. održati predavanje na temu “Blockchain i energija”.

Marko je do prije tri godine bio djelatnik FERIT-a, a svoje znanstveno usavršavanje usmjerio je području optimizacije naprednih distributivnih mreža razvojem specifičnih metoda računalne inteligencije. Primjenjivost tih metoda danas dokazuje u tvrtki Base58 gdje s razvojnim timom sudjeluje u razvoju hibridnih tehničkih rješenja zasnivanih na blockchain tehnologiji.

Na CodeCAMP predavanju će govoriti upravo o toj popularnoj tehnologiji koja svoju primjenu dokazuje posljednjih 10 godina u FinTech industriji, a industrijsku zrelost pokazuje sveobuhvatnim primjenama u Europskoj blockchain servisnoj infrastrukturi. Na primjeru najpoznatijeg FinTech blockchain eko sustava pokušat će se utvrditi poveznice između potrošnje energije, načina rada i učinkovitosti eko sustava te tržišnih odlika takvog povezivanja.

Predavanje će se održati u podrumu Caffe Bar Peppermint s početkom u 18:00h.

Broj mjesta je ograničen pa je potrebno svoje sudjelovanje potvrditi u prijavi. Nakon što se popuni broj slobodnih mjesta, prijave ćemo zatvoriti.

Vidimo se! :)

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *