CodeCAMP: Osnove objektno relacijskog mapiranja (ORM) u programskim jezicima JAVA, PHP i C#

U četvrtak, 9. lipnja će naš dragi Tomislav Jakopec održati predavanje gdje će sudionicima predstaviti osnove objektno relacijskog mapiranja (ORM) u programskim jezicima JAVA, PHP i C#. Predavanje će se održati na dobro poznatoj lokaciji u podrumu Caffe Bar Pepperminta.

Predavanje daje uvod u relacijski model baza podataka objektno orjentiranog programiranja te objektnog relacijskog mapiranja. Predavanje prikazuje implementaciju ORM-a u programskim jezicima Java, PHP i C#. Prikazuje se osnovno postavljanje, mapiranje entiteta te veza između entiteta (1:n, n:n) i CRUD operacije.

Tomislav Jakopec radi kao docent na Odsjeku za informacijske znanosti pri Filozofskom fakultetu Osijek. Voditelj je Dvopredmetnog diplomskog studija informacijske tehnologije. Nositelj je kolegija vezanih uz informacijske tehnologije u društvenom području. Veliki je zaljubljenik u informacijske tehnologije općenito.

Broj sudionika je ograničen i potrebno se prijaviti za sudjelovanje!

Link za prijavu: https://forms.gle/VVoGACpJof2XwoLB6

Vidimo se! :)

Predavač

                   

Tomislav Jakopec

Poslijedoktorand

Filozofski fakultet u Osijeku

Profil člana

Veliki zaljubljenik u informacijske tehnologije općenito. Sudjeluje u izvođenje nastave na kolegijima Oblikovanje mrežnih stranica, Baze podataka II, Implementacije programskih rješenja za oblikovanje sadržaja, Elektroničko nakladništvo i knjižarstvo, Informacijsko komunikacijska infrastruktura, Projektiranje informacijskih sustava te Programiranje 2 i 3. Na Filozofskom fakultetu se od akademske 2015./2016. godine izvodi dvopredmetni diplomski studij informacijske tehnologije. Jedan od ciljeva studija je i pozitivan učinak na IT scenu u gradu Osijeku.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *