Coworking Osijek: Fucked Up Nights vol. 1 – Uči na tuđim greškama

Coworking Osijek poziva vas na prvi događaj Fucked up Nights koji će se održati u petak, 30. siječnja 2015. godine, s početkom u 18 h, u prostoru coworkinga (prva zgrada BIOS-a, na adresi Strossmayerova 341.).

Fucked Up Nights je globalna inicijativa koja promovira učenje na tuđim greškama. Na taj način se okupljenima približavaju konkretne poslovne situacije koje nisu prošle po planu. Poanta je da se drugima podijele i one izazovnije situacije, o kojima se uglavnom malo priča, a koje su sastavni dio svakog posla.

Odlično je dijeliti pozitivna iskustva, ali dijeljenjem negativnih iskustava, ljudi se također motiviraju i na ovaj način se potvrđuje da se svima događaju problemi i da je bitno znati kako ih preživjeti.

Za Fucked Up Nights vol. 1 koncept je sljedeći: 3 predavača, 15-20 minuta predavanja, 10 minuta za pitanja i odgovore. Nakon službenog dijela nastavak večeri bit će rezerviran za opušteno druženje i upoznavanje u prostoru coworkinga.

Zbog ograničenog broja mjesta, prisustvo je potrebno potvrditi putem e-maila (ivan.grgic@cowork.hr).

Ovog petka led probijaju:

  • Krunoslav Ris (BetaWare d.o.o.)
  • Petar Dotlić (Jelovica d.o.o.)
  • Zorin Radovančević (Escape d.o.o.)

Što su radili prije? Gdje je zapelo? A gdje su sada? Odgovore na sva pitanja saznat ćete u petak. Službeni hashtag događaja je #FuckedUpOs, a svi tweetovi, fotografije i statusi su dobrodošli.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *