Coworking Osijek: predavanje ”Vaša IT karijera – kakve su mogućnosti pred vama?”

Privlači li vas rad u inozemstvu? Ako je odgovor na ovo pitanje potvrdan (ali ako i nije), dođite u petak, 22. svibnja 2015. godine, u 12 sati, u Coworking Osijek na predavanje “Vaša IT karijera – kakve su mogućnosti pred vama?”, koje će održati Ivan Stojanović, osnivač Irish Recruitera, agencije za zapošljavanje IT stručnjaka u Irskoj.

Tijekom predavanja ćete moći steći pregled stanja na tržištu IT poslova i najnovijih trendova te saznati nešto više o opcijama koje su pred vama – u Hrvatskoj ili inozemstvu. S posebnim osvrtom na Dublin i Irsku, odgovorit će na pitanja o raznim načinima zasnivanja radnog odnosa, plaćama, povlasticama i ostalim detaljima vezanima uz zapošljavanje. Zašto su vodeće IT korporacije kao što su Google, Facebook, Microsoft i brojne startup kompanije upravo u Irskoj i što to znači za vas kao IT stručnjake? Dođite i saznajte odgovore na ta i mnoga druga pitanja, a nakon toga ste dobrodošli na radionicu “Kako izbjeći CV black hole?”.

Zašto organiziramo ovo predavanje? Osijek Software City se bori za rast i razvoj domaće softverske industrije i ostanak mladih stručnjaka u Hrvatskoj. Stoga smatramo kako je bitno dati realan prikaz opcija za razvoj karijere u zemlji i svijetu, bez iskrivljenih informacija koje svakodnevno serviraju mediji.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *