Deep Dive into the Management 3.0. – Meetup

U četvrtak, 7.12. na pozornicu dovodimo licenciranog Management 3.0. facilitatora Vladimira Kelavu koji će nam ispričati nešto više o ovom novom pristupu managementu i kako se on može primijeniti u svakom lidershipu neke organizacije.

Meetup će se održati u podrumu Caffe bar Pepperminta s početkom u 18 sati, a svoje mjesto je potrebno rezervirati u prijavnici na dnu ove objave.

O predavaču:

Radeći kao Software Engineer, Team Lead, Scrum Master i Agile Coach, Vladimir je već dugi niz godina dio svijeta razvoja software-a. Posvećen je poticanju ljudi na rast i stvaranju boljeg radnog okruženja u zdravim i uspješnim timovima. Pomaganje ljudima da nauče i usvoje nove načine rada kroz participativno liderstvo je njegova svakodnevica. Zanimaju ga teme vezane uz industrijsku i organizacijsku psihologiju, uvijek je raspoložen za razgovor o ulozi menadžmenta u današnjem svijetu, posebice uz čašu dobrog craft piva. Vladimir je također Management 3.0 i Collaboration Superpowers fasilitator, što ide ruku pod ruku s njegovim interesom za temu uloge menadžmenta u današnjem svijetu.

 

Pitali smo Vladimira što je to Management 3.0. i on kaže:

Management 3.0 pristup i način razmišljanja temelji se na znanosti i uvelike se oslanja na teoriju kompleksnosti i teoriju sistema. Ne traži od nas da samo otvorimo svoja srca, uhvatimo se za ruke i zapjevamo “Kumbaya” i sve će biti u redu. Zapravo, od nas traži pragmatičan pristup i uči nas da na timove (organizacije) gledamo kao na kompleksne adaptivne sisteme, kompleksne socijalne mreže koje donose određenu dozu nepredvidivosti. Management 3.0 nam donosi pristup menadžmentu i liderstvu za 21. stoljeće.

 

Pridružite nam se na meetupu ako želite čuti što se još krije iza metaforičkog naziva Management 3.0. i zašto je danas, više nego ikada, potrebno napraviti mjesta za novu menadžment paradigmu. Ne, na ovom meetupu se neće dogoditi nikakav Jedi mind trick, nakon kojeg ćete instantno postati Management 3.0 eksperti, ali možda vam otovori jedna od prvih vrata toga svijeta.

Također, ako sumnjate da se danas može izmisliti nešto novo na polju menadžmenta ili je to samo pusta želja, ovaj meetup je definitivno za vas. Sve se u organizaciji može promijeniti, ali ako pogled i pristup menadžmentu ostanu nepromijenjeni, onda je sav trud uzaludan.

 

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika je ograničen i osigurajte svoje mjesto prijavom! 

Poslije predavanja nastavljamo druženje u Peppermintu. Vidimo se! :)

 

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *