Design Talks: Proces dizajna i komunikacija s klijentom

U srijedu, 24. veljače 2016. godine u 17 h u prostorijama Caffe Bara Peppermint održat će se prvi po redu Design Talks, novi projekt naše udruge pokrenut s ciljem aktivnijeg okupljanja zajednice dizajnera kako bi radili na razmjeni iskustava, vještina i znanja te pružili uvid u stvarne izazove s kojima se susreću u praktičnom radu.

Prvi događaj će biti panel diskusija gdje će biti govora o procesu koji koriste dizajneri kako bi kvalitetno isporučili rješenje klijentu. Dizajneri iz Mariva, Monoa, Plave Tvornice i Inchooa razgovarat će o svom procesu dizajna te razmijeniti iskustva o izazovima komunikacije s klijentima. Bit će govora i o alatima koje koriste pri radu te povezanim temama.

Kako bismo potakli raspravu među sudionicima, pozivamo vas na aktivno sudjelovanje u panelu i druženje nakon samog događaja.

Napomena: Zbog velikog broja zainteresiranih, prijave za prvi Design Talks su zatvorene. Panelisti će i poslije samog događaja ostati dostupni za razgovor u okviru neformalnog druženja

Ciljana publika:
dizajneri, front-end developeri, vlasnici tvrtki, projektni menadžeri
Oprema:
nije potrebna

Predavači

                   

Andrej Mlinarević

CEO

PROTOTYP

                   

Dino Balen

Product Designer

Economist turned engineer turned product designer. A generalist product designer. Travel bug, loves animals, freak for organize-all-things.

                   

Katarina Dijaković

Designer

                   

Marko Jovanovac

Creative director

Marivo

Rođen u Osijeku, gdje je završio osnovnu školu i III gimnaziju. Diplomirao vizualne komunikacije na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Specijalizirao tipografiju na Cooper Unionu, New York. Većinom radi na projektima iz domene izdavaštva, kulture i sporta. Živi i radi u Osijeku, gdje je vlasnik Marivo, kreativnog odjela.

                   

Matej Sudar

Creative director

Plava tvornica

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *