Design talks #3: Portfolio Hangout

Nakon dva uspješna Design Talksa, organiziramo i treći u obliku protfolio reviewa. Pozvani su svi koji žele pogledati radove dizajnera u lokalnoj zajednici i šire, prokomentirati ih i družiti se u opuštenom okružju Outsidea (Bastion). Show us yours and we’ll show you ours! :)

Glavni predavač je Ivica Horvat iz Plave tvornice koji će nam nešto više reći o tome što čini kvalitetan portfolio i kako izgleda proces zapošljavanja dizajnera, koje su vještine potrebne i ostale korisne informacije vezane uz taj proces. Plava tvornica upravo zapošljava jednog dizajnera tako da svakako dođite i poslušajte što će Ivica podijeliti s nama, možda se pronađete u njegovim riječima.

U okolnom prostoru ćemo projicirati radove dizajnera koji nam se jave na designtalks@softwarecity.hr i pošalju radove koje bi htjeli showcaseati drugima. Na taj način možete dobiti feedback na svoj rad od svih prisutnih kao i od par dizajnera koji će biti zaduženi za odgovore na sva preostala pitanja. Za sve koji nam pokažu na čemu su radili, imamo i pripremljena iznenađenja.

Ako vas još uvijek nismo uvjerili da trebate doći, reći ćemo samo da će biti pića po akcijskim cijenama, dobre glazbe i slatkiša od Kraša i Karoline koji vjerno sponzoriraju naše evente.

Ne zaboravite potvrditi svoj dolazak prijavom na događaj i ako želite, poslati nam par svojih radova na designtalks@softwarecity.hr
Vidimo se u srijedu, 25.05.16. u 19h u Outsideu!

Ciljana publika:
svi zainteresirani
Oprema:
nije potrebna

Predavač

                   

Ivica Horvat

CEO / Co-founder

Plava tvornica

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *