Design Talks #5: UX Balkan Tour – Osijek

Završetkom ljeta predstavljamo novo, peto izdanje Design Talksa Osijek Software Cityja pod nazivom UX Balkan Tour – Osijek. Ovaj puta smo dio velike turneje Antuna Debaka i Austina Knighta koji će na svome putu stati u Osijeku.

Austin Knight je senior UX dizajner u HubSpotu – tvrtki koja nudi rješenja za upravljanje marketingom, prodajom i odnosima sa kupcima. Austin se trenutno bavi dizajn studijom koju provodi u Brazilu, mentor je na Sveučilištu Columbia te je suvoditelj UX & Growth podcasta. Pri svom radu usredotočen je na web, mobile, SaaS, voice, & VR/AR, a ovog puta će nam pričati o svojim iskustvima pri radu sa drugim kreativcima, developerima i ostalim individualcima koji surađuju sa dizajnerima. Tema Deflecting Bullshit – How to Defend Your Work Against Terrible Feedback je priča iz osobne perspektive bazirana na njegovom radu sa tvrtkama diljem svijeta poboljšavajući njihov dizajn, copywriting, workflow i više.

Sam događaj će se održati u srijedu, 06.09.2017. u Inchoo uredu u Osijeku. Započinjemo u 18:00 sati sa predavanjem, a nakon njega se družimo uz cugu i grickalice na terasi osječkog Supera.

Ne zaboravite potvrditi svoj dolazak prijavom na događaj (broj prijava je ograničen na 50 ljudi zbog kapaciteta prostora).

Želiš li nam se pridružiti? Ispuni ova tri podatka.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *