Design Talks: The BIG deal about small icons

Prvi Design Talks je prošao vrlo uspješno. Nasmijana lica, mnoštvo sudionika te panelisti iz raznih tvrtki, svaki s drugim setom vještina i znanja razgovarali su o komunikaciji s klijentima te o procesu dizajna.

Vidjevši kako postoji zanimanje za ovakvom vrstom događaja, nastavljamo s nizom ovakvih predavanja i radionica. Prva radionica koja će se održati u srijedu, 06.04.2016 u prostorijama American Cornera (GISKO) s početkom u 17 sati bavit će se temom izrade ikona.

Od samih osnova ikona, toga gdje se koriste i zašto, preko povijesti pa sve do samostalne izrade istih, Igor Plac iz tvrtke Mono kao predavač će demonstrirati važnost upotrebe ikona u projektima te voditi sve polaznike kroz proces izrade.

Poslije same radionice, zainteresirani nam se mogu pridružiti u Caffe Baru Trica na neformalnom druženju.

S obzirom kako je broj mjesta za radionicu ograničen kako bi se Igor mogao posvetiti svim polaznicima, te kako je potrebno imati vlastiti laptop za efikasno praćenje radionice, molimo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme.

Napomena: Zbog velikog broja zainteresiranih, prijave za drugi Design Talks su zatvorene. Poslije same radionice, zainteresirani nam se mogu pridružiti u Caffe Baru Trica na neformalnom druženju.

Ciljana publika:
dizajneri
Oprema:
olovka, papir, laptop

Predavač

                   

Igor Plac

Designer

Prototyp

Profil člana

Dizajner i front end developer u tvrtki Prototyp. Dizajn mu je prva ljubav koju je otkrio u trenutku kada je prvi put pošarao strip olovkom, a znanje je usavršavao na fakultetu i radom u dizajn studiju. Druga ljubav su mu web tehnologije kojima se bavi još od antičkih vremena HTMLa 2.0. Kad ništa ne radi - ilustrira, čita stripove i knjige, a kao pravi geek voli gledati Star Trek serije.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *