Dev Talks: Dockeriziranje legacy aplikacija i Monitoring PHP aplikacija

U četvrtak, 20.02.2020. nam iz Pule stižu DevOps i sistem administratori koji nam pripremaju čak dva predavanja. Oni dolaze iz Sysbee Hostinga, a iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo koje su spremni podijeliti s našom osječkom zajednicom.

Prvo predavanje će održati Branko Toić koji je dio Sysbee i Plus Hosting core tima već 15 godina. Njegovi doprinosi bili su ključni u izgradnji temelja izvrsne infrastrukture, razvoju metoda i procesa povezanih s informatičkim tehnologijama koje Sysbee koristi u svakodnevnom radu, a kako bi svojim klijentima osigurali fantastično korisničko iskustvo. Na predavanju pod nazivom Dockeriziranje legacy aplikacija će objasniti kako modernizirati legacy aplikacije i deployati ih u modernom, highly-available okruženju pomoću alata kao što su Docker, Nomad i Consul.

Saša Teković će govoriti o Monitoringu PHP aplikacija. Objasnit će kako nadzirati PHP web aplikacije u okruženju bez containera, mikroservisa i distribuiranog tracinga.
Saša je Sysbee Cloud Whisperer ™ i dio je Plus Hosting i Sysbee core tima već više od 12 godina. Odlično poznaje planiranje, implementaciju i održavanje private clouda, VPS-a i dedicated hostinga kao i shared hosting infrastrukture.

Predavanje će se održati na već poznatoj lokaciji u Caffe bar Peppermint s početkom u 18:00h, a predviđeno trajanje je 2 sata.

Broj mjesta je ograničen i prijave ćemo zatvoriti nakon što popunimo sva mjesta pa se požurite ispuniti četiri jednostavna podatka u nastavku.

Vidimo se! :)

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *