EFOS: #DigitalnaKarijera

Digitalni marketing postaje… marketing. Znati li da razviti e-mail kampanju ili strategiju na društvenim mrežama sada nije posao samo jednog specijalista, nego nešto što treba znati svatko tko se bavi marketingom i promocijom? Imate li vi šanse za digitalnu karijeru nakon EFOS-a?

Sve to doznajte 4. prosinca 2015. godine od 17:30 h na događaju #DigitalnaKarijera koji predstavlja Netokracija uz Bamboo Lab kao suorganizatora. Događaj podržavaju EFOS, Udruga Bookmark i Osijek Software City.

Bilo da gradite ili sanjate digitalnu karijeru, vrhunski predavači koje ćete imati priliku poslušati stvorili su neke od najvećih internetskih projekata u Hrvatskoj: Nebojša Grbačić (Volim meso, Cvoke – sadržajna agencija), Ida Pandur (Grey Entourage), Iva Soldo (Bamboo Lab) i Emanuel Blagonić (Blagonic Brothers) prenijet će vam najzanimljivije priče iz svoje struke, ali i ključne savjete bez kojih nećete moći razviti svoju digitalnu karijeru.

Želite raditi na sljedećoj generaciji digitalnih projekata i kampanja? Pridružite nam se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 4. prosinca 2015.!

Predavač

                   

Iva Soldo

Direktorica marketinga

Bamboo Lab

Suosnivačica tvrtke BambooLab koja se bavi web razvojem i digitalnim marketingom. Prije uplovljavanja u poduzetničke vode bavila se internacionalnim marketingom u više od 15 zemalja svijeta gdje stječe i iskustvo u praksi. Surađivala je sa svjetski poznatim organizacijama poput Pencils of Promise za vrijeme volontiranja u Ghani i drugim afričkim zemljama, a trenutno služi i ulogu ambasadora programa "Semester at Sea". Ivina strast i stručnost dolaze iz rada s klijentima poput Zdenka Sira, Američke ambasade, ghd-a i drugih.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *