ETFOS: Projektni menadžment 2 [Poslovno predavanje, SSA 2015./2016.]

U srijedu, 2. prosinca 2015. godine, s početkom u 17 h, na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku održat će se drugo poslovno predavanje četvrte Software Startup Akademije. Predavanje pod nazivom “Projektni menadžment 2” održat će Stanislav Strešnjak, certificirani voditelj projekata i scrum master, koji drži vježbe iz Jave i C++-a na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku, a zadnjih nekoliko godina radi kao voditelj internacionalnih projekata u tvrtki Siemens CVC.

O čemu će biti govora na predavanju?

Kako sigurno upropastiti projekt? Što možda napraviti i na što obratiti pažnju da se to ipak ne dogodi? Mentalni modeli naručitelja i izvršitelja redovito se razlikuju, a određenim metodama možemo taj jaz minimizirati te učiniti projekte što uspješnijima. Općenito, vidjet ćemo koji su elementi uspješnih i onih manje uspješnih projekata, a sve s ciljem što bolje pouke za projekte polaznika. Malo ćemo se opet igrati, nadamo se uz neku pouku na kraju. Sudionici će morati (možda već u timovima ako su podijeljeni) osmisliti svoj projekt, prezentirati ga, a “opasna” komisija će dati povratnu informaciju.

Prijave za sudjelovanje u četvrtom izdanju Software Startup Akademije produžene su do 15. prosinca 2015. godine, a možete se prijaviti ovdje. Objave i novosti pratite putem službenog hashtaga #SSAos15_16, a ako ste jedan od polaznika SSA, pridružite nam se u LinkedIn grupi kreiranoj posebno za ovu generaciju.

Ciljana publika:
Za polaznike akademije
Predznanje:
Nije potrebno predznanje
Oprema:
Nije potrebna oprema

Predavač

                   

Stanislav Strešnjak

Project Manager

Ericsson Nikola Tesla Servisi

Profil člana

Project Manager, PMP, Scrum Master. U slobodno vrijeme voli pogledati film, snimiti pokoju fotku, voziti bicikl, otići na koncert, popiti vino, može i radler, crni, sa prijateljima - nakon nekog roštilja / kotlića / peke, koje zna i sam pripremiti.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *