Lean on Yourself – Lean in Osijek konferencija

Nakon uspješne konferencije Leading by Empowering, koja je okupila više od 150 sudionica, Lean In Osijek​ organizira novi događaj posvećen kreativnim poduzetnicama Lean on Yourself.

Konferencija će se održati 16. studenog 2018. ​​s početkom u 15:30 sati u restoranu Crna svinja u Čepinu.

Cilj događanja je potaknuti žene na pokretanje vlastitih projekata te samozapošljavanje, oslanjajući se na vlastite sposobnosti, vještine i talent! Uz prvi dan konferencije, kada će predavačice i panelistice sudionicama prenijeti svoja iskustva o pokretanju posla, savjete za profesionalni razvoj i osobno brendiranje, za 20 odabranih poduzetnica bit će organizirana ciljana edukacija u području računovodstva, prava i marketinga kao preduvjet za uspješan početak poslovanja.

Kreativne poduzetnice iz Rijeke, Zagreba i Osijeka podijelit će svoja iskustva.

Među predavačicama koje ćemo upoznati na konferenciji Lean on Yourself nalazi se vlasnica poznatog modnog brenda ​Iggy​, ​Igrajna Vargek​​, koja se u svijetu modnog dizajna našla pomalo slučajno. Iako je kćerka osnivača brenda WGW, nije željela poći putem svojih roditelja, ali sudbina ju je gurnula u tom smjeru. Kako i zašto, otkrit će nam u prvom predavanju.
Nakon nje, priču o razvoju popularnog brenda ​Dilemma Posters​, koji prodaje postere, vreće za igračke i druge predmete, ispričat će rođena Osječanka ​Ema Dilberović​​, dok će nam iz Rijeke doći umjetnica, dizajnerica i spisateljica ​Nela Dunato. ​​Nela se dizajnom profesionalno bavi od 2005. godine te radi s malim tvrtkama na razvoju njihovih vizualnih identiteta, a autorica je knjige o brendiranju za male tvrtke i kreativce ​“The Human Centered Brand”
Kraj konferencije rezerviran je za panel raspravu s lokalnim kreativnim poduzetnicama, ​Eva Bošković​​ (online škola za učenje njemačkog i engleskog jezika Eryia), ​Sanja Bolješić (Simone Design), ​Maja Rogulja​​ (ELeMent, centar za rekreaciju i edukaciju), ​Martina Završki (zdravljak Špajz) i ​Marina Juričić ​​(nosiljke Freda).

Osim generalnog pokrovitelja, Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, i suorganizatora Osijek Software City, konferenciju podržavaju Bamboo Lab, Netokracija, Algebra, Deloitte i drugi partneri.

Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mjesta prijave su obvezne. Obrazac prijave kao i dodatne informacije nalazi se na web stranici ​Lean In Osijek​ i Facebook događaju ​Lean On Yourself.​

Vidimo se!

2 komentara na Članak

 1. Lidija Erceg napisao:

  Poštovani,
  nazalost zbog obveza nisam mogla sudjelovati ove godine na Lean on Yourself konferenciji u Čepinu, no uspjela sam doci do nekih materijala. Ono do čega nisam uspjela doci kest ovogodisnja majica koja je prekul i super, pa sam Vas htjela pitati da li postoji mogucnost dobivanja/kupovanja iste (M velicina).
  U isčekivanju Vašeg pozitivnog odgovora lijepo Vas pozdravljam.

  Lidija Erceg

  1. Nela Dunato napisao:

   Draga Lidija,
   ne znam hoćete li vidjeti moj odgovor, no ako vam se nitko drugi ne javi po pitanju majice slobodno mi pošaljite mail na hi (at) neladunato.com.
   Moj pratioc na događaju je također dobio goodie vrećicu, tako da su mene zapale 2 majice. Rado ću vam jednu poslati.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *