Marketing Talks: Hoće li nas računala zamijeniti?

Nadamo se da ste se svi odmorili za praznike i da ste spremni za nastavak CodeCAMP predavanja. Ovogodišnje prvo predavanje nam priprema Miroslav Varga iz tvrtke Escape sa zanimljivom temom pod nazivom “Hoće li nas računala zamijeniti?” Predavanje će se održati u Caffe Bar Peppermint (podrum), 16.1.2020. s početkom u 18 sati.

O čemu će Miroslav pričati na predavanju?

Već 1965. godine je suosnivač tvrtke INTEL, Gordon E. Moore uočio jednu zanimljivu empirijsku zakonitost: Broj procesa koji procesorske jedinice mogu obraditi svaka 24 mjeseca se udvostručuje. Istovremeno se cijena prepolovi. Da se autoindustrija razvijala istom dinamikom i da nema fizikalnih prepreka, danas bi za sat vremena mogli otputovati 7 puta do sunca i nazad.
Tako snažan razvoj računala omogućio je da 2016. godine računalo pobijedi Lee Sedola u igri GO. Prema nekim futuristima (npr. Ray Kurzweil) taj trenutak označio je početak civilizacijskog razdoblja kojeg su nazvali Četvrtom velikom industrijskom revolucijom. Nju će obilježiti samoučeći roboti, 3D ispis i umjetna inteligencija.
Zbog svega toga mnogi su zabrinuti za svoj posao jer se boje da će ih strojevi zamijeniti. Bez obzira bili programer ili marketingaš, postoji jednostavan način da ustanovite hoće li Vaš posao nestati. Ako dođete saznat ćete imate li profesionalnu budućnost ili je vrijeme za prekvalifikaciju.

Nešto više o predavaču

Miroslav Varga je jedini certificirani Google trainer na svijetu u statusu četverostrukog djeda. To možda najbolje govori o ogromnom broju grešaka koje je stigao napraviti. Na svoju sreću, to je bilo uglavnom za tuđe pare.
Srećom za polaznike njegovih predavanja, bez ustezanja priča o svojim greškama i krivim procjenama. Zato su njegova predavanja uglavnom iznimno dobro posjećena i nemojte kasniti s prijavom. Uz to, često budu prožeta i dozom humora pa nekada vrijeme proleti kao tren.

Broj prijava za ovo predavanje je ograničeno, a prijaviti se možete na dnu objave. Predviđeno predavanje je do 2 sata.

Vidimo se! :)

Predavač

                   

Miroslav Varga

PPC Control Manager

Escape d.o.o.

Profil člana

Google AdWords djed - GAD. Radi u firmi u kojoj se ne radi, nego zaj.... i od toga se pravi novac :))

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *