Otvoreni dan RT-RK

Institut RT-RK Osijek organizira Otvoreni dan 18.6.2019. godine u prostorijama FERIT-a na Kampusu.

Događaj će se održati na adresi Cara Hadrijana 10B od 13:00 – 17:00, a namijenjen je budućim i sadašnjim studentima te svim diplomiranim inženjerima. Na Otvorenom danu će zaposlenici demonstrirati vlastite projekte iz područja automobilske industrije i predstaviti na koji način se svi zainteresirani mogu zaposliti ili doći do stipendije. Za kraj je pripremljen nagradni kviz za studente iz programskih jezika C i C++.
Prof.dr. Milan Bjelica (FTN Novi Sad) će održati posebno predavanje za novinare u 14h u amfiteatru.

Na fakultetu ćete moći pronaći sljedeće štandove: Automotive ADAS, FPGA, Harman, E.solutions, TTTech, TTTech zFAS i TTTech SAIC.

Institut RT-RK Osijek osnovan je u ožujku 2015. godine kao rezultat suradnje Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek i Istraživačko-razvojnog Instituta RT-RK Novi Sad. Tvrtka radi na pružanju usluga razvoja softvera i ponudom vlastitih softverskih rješenja u području sustava za rad u stvarnom vremenu, s fokusom na područje softvera za automobilsku industriju, multimediju i komunikacije (RT-RK = računalna tehnika i računalne komunikacije).

Institut je dio razvojnog centra automotiv tvrtke TTTech iz Beča gdje u okviru automobilske industrije radi na najnovijim projektima autopilota. Pored toga, u okviru automobilske industrije, kao značajni strateški partneri tvrtke mogu se izdvojiti i tvrtke Harman International i Autoliv Inc. U suradnji s ovim tvrtkama radimo s poznatim tvrtkama u automobilskoj industriji, kao što su Audi, BMW, Mercedes i drugi.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju na ovaj Otvoreni dan! Vidimo se!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *