PHP Talks: Best Coding Practices za početnike

U srijedu, 27. lipnja u 17 sati, održat će se PHP Talks na kojem će predavač biti Toni Pap, Backend Developer iz Inchooa. Toni će na predavanju podijeliti najbolje savjete koji će pomoći početnicima koji žele programirati čisti i održivi kod u PHP-u.

PHP je programski jezik koji omogućava brz i efikasan razvoj web aplikacija, ali unatoč njegovoj jednostavnosti nerijetko se dogodi da developeri programirajući propuste neke važne detalje koji ih kasnije usporavaju u rješavanju problema te “koštaju puno živaca”. Toni će na predavanju predstaviti standarde i najbolju praksu u programiranju PHP-a te će objasniti zašto je važno pisati uredan i konzistentan kod kroz cijelu aplikaciju. Upoznat će polaznike s dokumentiranjem i alatima koji pomažu u inspekciji koda te će otkriti i svoje trikove koje koristi u svakodnevnom radu na eCommerce projektima.

Toni će uskoro u Inchoou proslaviti drugu godišnjicu rada. Počeo je kao praktikant, ali je ubrzo nakon prakse dobio i stalno zaposlenje. Prije Inchooa je radio Android aplikacije i razvijao igre, ali ga je put ipak odveo u svijet web developmenta.

Predavanje će se održati u srijedu, 27. lipnja u 17 sati u prostorijama Inchooa, a namijenjeno je početnicima koji se tek upoznavaju s web developmentom. Idealno je za studente i sve one koji su upoznati sa sintaksom PHP-a.

Ako nam se želite pridružiti na predavanju, ispunite ova 4 jednostavna podatka.

Vidimo se! :)

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *