PM Talks: Vještine koje su potrebne za uspješno vođenje projekata

Za četvrtak, 7. lipnja ove godine smo pripremili prvi PM Talks koji će održati Project Managerica. Svoja iskustva u vođenju projekata će s vama podijeliti Antonija Tadić iz Inchooa.

Antonija je zaposlena u Inchoou kao Project Manager, a donedavno je bila na poziciji Sales Managera. Kada je Inchoo bio manji, Projekt Manageri su bili developeri ili netko od eCommerce konzultanata. Širenjem firme na 50+ zaposlenika i s povećanjem obujma posla, javila se potreba da se vođenje projekata prepusti osobi koja radi isključivo Project management. Danas Inchoo broji četiri PM-a i preko 30 projekata koje treba voditi i razvijati.

Antonija će na svom predavanju govoriti o vještinama koje treba imati osoba koja je na prvoj fronti između klijenata i developera te zašto joj je za vođenje projekata važno da bude objektivna i sklona riziku. Predavanje će upotpuniti svakodnevnim primjerima i zanimljivim situacijama koje su joj pomogle da izbrusi vještine koje danas posjeduje. Za raspravu će ostaviti pitanje treba li Project Manager biti tehnički potkovan ili ne.

Predavanje će se održati u četvrtak, 7. lipnja u prostorijama Inchooa s početkom u 17:00 sati.

Ako nam se želite pridružiti na predavanju, ispunite ova 4 podatka.

Vidimo se! :)

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *