Vođenje projekta: Od poduzetnika preko leadera do managera i nazad

Nakon kratke pauze nastavljamo s predavanjima iz Vođenja projekta. Drugo predavanje u 2017. godini pod nazivom Od poduzetnika preko leadera do managera i nazad održat će Davor Banović iz Shoutema.

Opis predavanja

U tvrtci koja raste, jedan od najvećih izazova je osobni rast. Započnete li kao poduzetnik – kako bi ostvarili svoju ideju, vrlo brzo morate postati leader – kako bi okupili ljude, a onda i manager  – kako bi održali procese pod kontrolom. Je li to kraj ili novi početak? Predavanje će govoriti o ovim ali i drugim rolama u tvrtci, njihovim međuodnosima te kako odlike koje inače pripisujemo jednoj roli mogu pomoći ili odmoći realiziranju druge.

 

Predavač: Davor Banović ima višegodišnje iskustvo u testiranju softvera, korisničkoj podršci i vođenju timova. Osnivač je i jedan od organizatora konferencije Testival koja svake godine okuplja testere softvera u drugom gradu u Hrvatskoj. Aktivni je član udruge Osijek Software City. Zaposlen je u tvrtci Shoutem. Na posao najčešće ide biciklom. U slobodno vrijeme piše i filozofira, a njegovu novu knjigu možete naći na http://www.brokenumbrella.ga/

Želiš li nam se pridružiti? Ispuni ova tri podatka

Predavač

                   

Davor Banović

QA Team Leader

Oradian

Profil člana

Davor Banović ima višegodišnje iskustvo u testiranju softvera, skriptnim jezicima, korisničkoj podršci i vođenju tima. U slobodno vrijeme piše i filozofira. Shoutem je platforma za kreiranje mobilnih aplikacija za pametne telefone.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *