Vođenje projekta: Upravljanje virtualnim timom

Nakon male stanke nastavljamo s predavanjima i radionicama o vođenju projekata. Prvo predavanje u 2017. godini pod nazivom Upravljanje virtualnim timom održat će Stanislav Strešnjak, Project Manager, Siemens Convergence Creators d.o.o.

Opis predavanja

Jedno od najčešće traženih znanja, a možda i najčešće spominjano u CV-u je timski rad. To je sasvim razumljivo jer danas projekte uglavnom odrađuju timovi, rijetko pojedinci. Agilne metodologije uglavnom podrazumijevaju, pa čak i zahtijevaju da je tim na okupu.

No, što kada je tim raštrkan, odnosno članovi tima locirani u različitim zgradama, gradovima, državama, kontinentima? Može li se tako? Znamo da može (zato što uglavnom i mora), a neka iskustva, možda i koji savjet o upravljanju i radu u takovom timu poslušajte na predavanju o virtualnim timovima.

Želiš li nam se pridružiti? Ispuni ova tri podatka.

Predavač

                   

Stanislav Strešnjak

Project Manager

Ericsson Nikola Tesla Servisi

Profil člana

Project Manager, PMP, Scrum Master. U slobodno vrijeme voli pogledati film, snimiti pokoju fotku, voziti bicikl, otići na koncert, popiti vino, može i radler, crni, sa prijateljima - nakon nekog roštilja / kotlića / peke, koje zna i sam pripremiti.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *