Prvi GDG – Google Developers Group Meetup u Osijeku!

Svake godine Osijek Software City pokreće nove projekte, a ove godine smo ponosni što pokrećemo Google Developers Group Osijek (GDG Osijek).

Što je cilj GDG Osijek?

GDG Osijek će privući sve developere koji rade s nekom od Google tehnologija, i koji su zainteresirani za dijeljenje znanja iz nekog od brojnih područja koje te tehnologije pokrivaju. Pozivamo naravno sve voljne predavače, ali i polaznike, da se učlane u GDG-Osijek grupu, i svakako da svrate na naše događaje. Pokušat ćemo staviti Hrvatsku i Osijek na kartu Google-u, potencijalno privući i strane predavače koji bi dijelili svoje iskustvo i znanje u naprednim tehnologijama.

Tema prvog GDG Osijek

Prvi GDG Osijek će biti vezano uz mobilne aplikacije, preciznije Android i kako Google i šira Android zajednica predlažu da se Android aplikacije strukturiraju.

Kratki opis predavanja:

Android aplikacije se konstantno mijenjaju. Trenutno je vrlo popularno modulariziranje aplikacija, rastavljanje koda na više modula, gdje svaki modul predstavlja jednu jedinicu funkcionalnosti.

Ovo nam daje puno benefita, poput bržeg build timea, odvajanja koda i bolje strukture i organizacije, ali ujedno i povlači neke probleme sa sobom. Na ovom predavanju ćete naučiti kako riješiti te probleme i koji su ključni koraci kod izgradnje projekta s više modula

Predavač: Filip Babić, Android Developer u Fiveu

Lokacija i vrijeme

Ovo predavanje će se održati 17.10.2018. (srijeda), na FFOS-u  učionici 25 (1. kat). Druženje i predavanje počinju u 18:00, ali svakako vas pozivamo da dođete ranije, kako bi se upoznali i razmijenili kontakte. Ipak, zajednica je ono što nas izgrađuje. :)

Link na Meetup grupu:

https://www.meetup.com/GDG-Osijek/

Saznajte više o Google Developers Group programu na: https://developers.google.com/programs/community/gdg/

Ciljana publika:
Android developere
Predznanje:
Intermediate/Srednje napredno

Predavač

                   

Filip Babić

Android Developer

Five

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *