ETFOS: prvo tehničko predavanje Software Startup Akademije ”Tipovi aplikacija i osnove programiranja” [2014./2015.]

Treće osječko izdanje Software Startup Akademije započinje prvim tehničkim predavanjem, koje će se održati u srijedu, 5. studenoga 2014. godine, na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku (Kneza Trpimira 2B, predavaonica 0-20). Predavanje pod nazivom “Tipovi aplikacija i osnove programiranja” održat će Luka Mandić u vremenu od 18:00 do 19:30 h, a cilj je upoznati polaznike o tipovima i vrstama aplikacija te tehnologiji potrebnoj za izradu istih. Polaznici bi trebali dobiti uvid i širu sliku o mogućnostima izrade aplikacija te potrebne materijale za daljnu nadogradnju postojećeg znanja.

Poželjno je predznanje u poznavanju programske logike te logike i ponašanja programskih jezika obitelji C programskih jezika (C/C++/C#). Polaznici bi nakon ovih predavanja trebali znati u kojim tehnologijama se koje aplikacije rade te znati izraditi “Hello World!” aplikaciju tipa: console, WPF, Windows Store, Windows Phone i web aplikacije.

Ako se želite prijaviti za sudjelovanje na Software Startup Akademiji, to možete učiniti do 9. studenoga 2014. godine putem Microsoftove web stranice.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *