Tehnološki park Vinkovci: Vinkovci Tech Talks

Digitalna agencija GoAds, Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA i Tehnološki park Vinkovci, u suradnji s Europe Direct Vinkovci, pokreću projekt Vinkovci Tech Talks, namijenjen predstavljanju uspješnih tehnoloških poduzetnika Slavonije i Baranje. Ciljna skupina projekta su srednjoškolci, studenti i svi oni koji žele pokrenuti svoju tvrtku, s naglaskom na internet i nove tehnologije.

Ideja projekta je tijekom jednosatne neformalne panel rasprave i druženja pružiti inspiraciju i poticaj mladima koji razmišljaju o svijetu poduzetništva te ih upoznati s mogućnostima kreiranja globalno uspješnih projekata.

Krunoslav Ris, direktor tvrtke BetaWare, govorit će kako je došao na ideju kreiranja aplikacije CityHub, koja omogućuje građanima da problem u svom gradu prijave nadležnim službama putem pametnog telefona.

Mirta Štrk, direktorica Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA, predstavit će djelovanje agencije i mogućnosti financiranja poduzetničkih projekata.

Goran Rihelj, vlasnik web projekta HrTurizam.hr, pričat će o izazovima pokretanja turističkog portala.

Prvi po redu Vinkovci Tech Talks održat će se u četvrtak, 17. prosinca 2015. godine, s početkom u 17 sati u prostorijama Tehnološkog parka Vinkovci, Vatrogasna 5.

Ulaz za sve zaintresirane je slobodan, a prijaviti se možete putem Facebook događaja.

Predavač

                   

Vice Božić

CEO

GoAds

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *