Transcom Open Days

U srijedu, 25. 4. otvaramo svoja vrata svima koji žele saznati što i kako radimo te upoznati neke od naših 600 zaposlenika (a možda i postati dio tima).

Program

Program će se sastojati od nekoliko predavanja u kojima ćete moći saznati nešto više o inovacijskim tehnologijama koje implementiramo kako bismo poboljšali korisničko iskustvo naših klijenata (primjena umjetne inteligencije u podršci korisnicima, poboljšanje korisničkog iskustva kroz omni kanale), ali i iz prve ruke čuti priče naših zaposlenika o mogućnostima osobnoga razvoja i ostalim prednostima rada u Transcomu (program pomoći lokalnoj zajednici Transcom care, osobne priče djelatnika).

  • 15:00 Kratki obilazak
  • 15:15 Primjena umjetne inteligencije u podršci korisnicima
  • 15:30 Poboljšanje korisničkog iskustva kroz omni kanale
  • 15:50 Transcom cares program
  • 16:00 Priče djelatnika (osobni razvoj i uspjeh unutar Transcoma)
  • 16:15 Q&A

Transcom je vodeći specijalist za pružanje različitih usluga pozivnih centara u svijetu te u Osijeku vidi priliku za daljnji razvoj poslovanja za hrvatsko i njemačko tržište, a s time ide i mogućnost daljnjeg zapošljavanja. Trenutačno zapošljavamo stručnjake za prodaju i njemački jezik bez obzira na godine i radno iskustvo (90% naših zaposlenika radnici su na ugovor o radu).

Transcom godišnje zapošljava tisuće stručnjaka i naša je dužnost osnažiti i razvijati svoje ljude. Transcomovi zaposlenici susreću se s raznim izazovima, a brojne su i mogućnosti usavršavanja i razvoja karijere. Ako ste predani, motivirani i pružate kvalitetnu uslugu, a volite se i zabaviti na poslu, uvijek ćete naići na otvorene mogućnosti napredovanja. Prema riječima naših zaposlenika, najbolje su stvari u Transcomu upravo odličan tim i ugodna radna atmosfera. U našem poslu zaista vrijedi da su ljudi ti koji čine razliku!

Prijava putem forme dostupne je ovdje.

Vidimo se!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *