Vukovar: konferencija Mreža mladih poduzetnika

Pozivamo vas na konferenciju Mreža mladih poduzetnika koja će se 24. i 25. travnja 2015. godine održati u Vukovaru. Mjesto održavanja skupa bit će Vijećnica Vukovarsko-srijemske županije (Županijska 9), a svima koji dolaze iz Osijeka, Udruga Mladi poduzetnik Hrvatska osigurala je besplatan prijevoz na konferenciju, kao i povratak kući. Autobus iz Osijeka kreće sa Zrinjevca u 8:30 h.

Riječ je o nizu od tri konferencije koje, pod motom Pokrenimo ideje zajedno, za cilj imaju otvoriti dijalog između donositelja odluka i mladih koji žele postati poduzetnici, ili to već jeemsu, a čijom će se razmjenom znanja, informacija i iskustava izraditi stručan dokument koji će sadržavati smjernice i politike za razvoj poduzetništva kod mladih osoba na regionalnoj i lokalnoj razini. Dokument će biti poslan svim regionalnim i lokalnim samoupravama te će se pratiti njegova implementacija.

Cjelokupan program konferencije možete preuzeti ovdje, a prijaviti se putem prijavnog lista.

Prvi dan konferencije bit će predviđen za upoznavanje uspješnih priča mladih poduzetnika, ali i za razgovor s donositeljima odluka s državne, lokalne i regionalne razine o politikama koje državna i lokalna samouprava te Europska unija imaju za mlade, male i srednje poduzetnike. Drugi dio konferencije rezerviran je za panele na kojima će uspješni konzultanti iz RH govoriti o mogućnostima financiranja poslovanja iz strukturnih fondova EU, odnosno mogućnostima povlačenja sredstava za mlade poduzetnike s konkretnim primjerima iz Europske unije.

O važnosti ovog projekta govori i činjenica da je financiran od strane Europske unije, odnosno Erasmus+ programa koji obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta. Pozivamo sve mlade osobe da se prijave za sudjelovanje na konferenciji koje je u potpunosti besplatno, a nakon čijeg će završetka dobiti i diplomu o uspješnom sudjelovanju.

Ciljana publika:
Mlade poduzetnike

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *