ŠTO DEVELOPERI ŽELE? – poziv developerima na sudjelovanje u velikom istraživanju i nagradnom natječaju

Poslovna zajednica već godinama raspravlja o tome što sačinjava idealan paket benefita i kompenzacija za developere – jesu li nam nužni ping-pong stolovi, remote rad, ljubimci u uredu i atraktivni team buildinzi ili su ključ zadovoljstva samo dobra radna atmosfera i visoka primanja?

Zagrebačka tvrtka Leapbit odlučila je dati svoj doprinos ovoj temi provedbom ambicioznog istraživanja o potrebama i očekivanjima developera u vezi radnih uvjeta, poslovne kulture, vođenja projekata, benefita i kompenzacije. 

Istraživanje je popraćeno i kampanjom #developersketragedije u kojima se kroz humor zagrebački Leapbit poigrava stereotipima vezanima uz radne uvjete, očekivanja i prioritete developera. Kampanju možete vidjeti i sudjelovati u raspravi na LinkedIn-u i Facebooku.

Pozivaju se svi developeri da ispune anketu na ovom linku, a zatim sudjeluju u natječaju u kojem mogu osvojiti vikend s Teslom Y. Istraživanje i nagradni natječaj traju od 23. studenog do 5. prosinca 2021.

Leapbitovo istraživanje pokazat će stavove developera o raznim aspektima radne kulture, upravljačkim praksama, vođenju projekata, fleksibilnosti radnog vremena i mjesta rada, plaće i benefita prema dobnim skupinama, radnom iskustvu, tipu kompanije, spolu i senioritetu.

Rezultati istraživanja bit će objavljeni  sredinom prosinca u medijima te na Leapbitovoj web stranici, Facebooku i LinkedInu

 

Pogledajte neke od trgedija s kojima se suočavaju developeri svakoga dana :)

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *