Google, Inchoo, Crno Jaje i mnogi drugi idu na konferenciju OMGcommerce – popust za članove OSC-a je osiguran, dođite i vi!

Prošle je godine konferencija OMGcommerce u potpunosti opravdala svoj naziv (skraćenicu od Oh-My-God what an awesome web commerce conference), a 25. travnja 2014. godine planira ponoviti taj uspjeh u Kraševom Auditoriumu u Zagrebu. Na ovoj najvećoj e-commerce konferenciji u regiji, u organizaciji Netokracije, okupit će se više od 300 sudionika i 20-ak predavača iz različitih područja e-commercea, prodaje i internet poslovanja.

Poseban popust za članove Osijek Software Cityja!

Organizatori OMGcommercea su za članove Udruge, koja je ujedno i izvozni partner konferencije, osigurali poseban popust. Uz kod “Osijek” ćete do 11. travnja moći kupiti kotizaciju po cijeni od 879 kn, a od 12. do 24. travnja uz kod “Osijek1” kotizacija će biti vaša za 1179 kn. Prijavite se putem Entrio sustava i osigurajte svoje mjesto već sada!

Konferencija OMGcommerce će i ove godine povezati stručnjake za internet trgovinu s onima koji žele poboljšati e-commerce startegiju svog brenda. Među njima će se naći predstavnici najutjecajnijih brendova iz Hrvatske, Srbije i Slovenije te niz uglednih predavača s višegodišnjim iskustvom na domaćim, ali i stranim tržištima. Prvi govornici već su najavljeni, a radi se o impresivnoj listi stručnjaka i mnoštvu zanimljivih tema.

OMGcommerce_2013_marinshe_04

Google će na konferenciji podijeliti svoja saznanja o trendovima u internetskoj trgovini, Joann Johnstone iz tvrtke Zee&Co govorit će o prodaji mode i luksuznih predmeta preko interneta, Tomislav Bilić iz osječkog Inchooa obratit će se s pozicije vodeće regionalne tvrtke za razvoj e-commercea, a predstavnik Rocket Interneta dotaknut će se najvećeg e-commerce inkubatoru na svijetu, koji se nalazi upravo u našoj regiji.

– OMGcommerce je izuzetna regionalna prilika za razmjenu informacija, iskustava i networking, jer na jednom mjestu možete naći od igle do lokomotive e-commerca. Predstavnici velikih i malih online trgovina, startupi, tvrtke koje se bave izradom e-commerce rješenja, vlasnici, prodajni i marketing timovi, dizajner, developeri, ali i krajnji korisnici, svi su se našli na jednom mjestu spremni razmijeniti iskustva i čuti kako biti uspješniji i efikasniji – rekao je Tomislav Bilić, direktor tvrtke Inchoo – članice Osijek Software Cityja i generalnog tehnološkog partnera OMGcommercea.

Uz ove predavače, pozornicu će zauzeti Slobodan Marković, jedan od najvećih srpskih stručnjaka za e-commerce, a zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula te predstavnik Ministarstva gospodarstva govorit će o ulozi države u razvoju internetske trgovine. O internet trgovini u praksi, govorit će i Nađa Jokanović iz Wannabe magazina, Maja Bujas iz Crnog Jajeta, Loyalsterov Rade Joksimović te Peđa Pušelja Blogowski, osnivač WTFJeansa.

OMGcommerce_2013_marinshe_02

– Potaknuti uspjehom koji je polučila prošlogodišnja konferencija, koja je već u prvom izdanju okupila vodeće e-commerce profesionalce regije, ovogodišnji OMGcommerce okupit će još veći broj hrvatskih i regionalnih tvrtki koje kroz prodaju putem interneta i izvoz žele uspjeti na današnjem kompetitivnom tržištu. Ulaskom Hrvatske u EU otvorena su vrata mnogih tržišta na kojima se sada domaći trgovci mogu naći – putem interneta – izjavio je Ivan Brezak Brkan, organizator OMGcommercea i glavni urednik Netokracije.

Cilj konferencije jest potaknuti razvoj nove grane trgovine u Hrvatskoj, u skladu sa svjetskim trendovima, a glavna tema bit će iskorištavanje punog potencijala e-commercea, uključujući i optimizaciju web trgovina, prodaju luksuznih predmeta preko interneta ili stvaranje regionalne i globalne potrebe za svojim proizvodima.

  • Foto: Marina Filipović Marinshe

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

1 komentar na Članak

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *