Konferencija “Koda i igara”

U srijedu i četvrtak, 15. i 16. studenog će se na Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku (Cara Hadrijana 10b, Kampus) održati konferencija pod nazivom “Koda i igara”. Cilj konferencije je upoznati studente osječkih fakulteta s CodeCAMPom – najdugotrajnijim projektom udruge Osijek Software City. Za organizaciju konferencije zaslužna je udruga Osijek Software City i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku.

Što je CodeCAMP?

CodeCAMP je najdugotrajniji projekt udruge Osijek Software City. Osluškujući zajednicu, članovi udruge Osijek Software City ustanovili su kako među developerima postoji veliki interes za naprednim tehničkim temama, dok istovremeno nije bilo dovoljno organiziranih i strukturiranih aktivnosti koje bi zadovoljile njihove želje. Upravo je zbog toga u siječnju 2015. godine predstavljen CodeCAMP. Ovaj skup aktivnosti organizira se od strane članova Udruge i obuhvaća predavanja, radionice i projekte iz područja dizajna i razvoja softverskih proizvoda te sistemske administracije. Cilj je stvoriti jaku tehničku zajednicu vođenu težnjom ka izvrsnosti. Takvim pružanjem treninga i mjesta za upoznavanje ljudi sličnog interesa nastoji se dovesti do usavršavanja i proširivanja osječke radne snage. CodeCAMP obuhvaća: Android Talks, iOS Talks, PM Talks, Java Talks, Frontend Talks, Design Talks, PHP Talks i CodeCAMP radionice. CodeCAMP je do sada imao 90 radionica, preko 1000 polaznika s gotovo 2000 dolazaka!

Kako smo došli na ideju organizirati konferenciju “Koda i igara”?

Primijetili smo kako na predavanja i radionice ne dolazi velik broj studenata i iz tog razloga smo odlučili održati konferenciju na fakultetu pomoću koje će se studenti upoznati s ovim projektom. Želja nam je motivirati studente za dolazak na predavanja i radionice koje se održavaju tijekom cijele godine. Vjerujemo kako će dolazak na predavanja i radionice pomoći studentima u njihovom profesionalnom usavršavanju.

Što vas očekuje na konferenciji?

Pripremili smo zanimljivu agendu s raznovrsnim temama gdje će svatko moći pronaći nešto za sebe. Predavanja i radionice će održati vrhunski predavači koji su zaposlenici tvrtki članica udruge Osijek Software City. Za srijedu su predviđena predavanja u trajanju od 45 minuta, a u četvrtak će biti radionice u trajanju od 90 minuta. Nakon što završe radionice, poslodavci iz tvrtki članica OSC-a će vam predstaviti mogućnost zapošljavanja i dolaska na praksu kod njih.

Raspored predavanja pogledajte OVDJE!

Prijavite se!

Pozivamo sve studente da se odazovu u što većem broju! Prijave su obvezne i možete ih ispuniti pomoću ovog linka. Ulaznice su besplatne i preko sustava Entrio “kupite” ulaznice za predavanja i radionice na kojima želite sudjelovati. Zbog ograničenosti kapaciteta dvorana, prijave su ograničene.

Vidimo se na konferenciji! :)

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

1 komentar na Članak

  1. Matija Živković napisao:

    Dal’ će biti neka snimaka ovog događaja ili pak streaming?

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *