KulenDayz 2016

Kad informatičari prave konferenciju ne može ispasti loše! A kad se radi u Slavoniji postaje nezaobilazna točka u kalendaru. 8. KulenDayzi održavaju se od 02.-04.09. na Pampasu u Osijeku.

Što nas očekuje?

Ove godine pripremili smo nekoliko iznenađenja i imamo mnogo ideja za odličan provod, inspiraciju i dijeljenje IT iskustava. Kao što znate njegujemo opušteni stil, bez standardnih konferencijskih dvorana i neka predavanja će biti po principu ploča i kreda- a pitanja, komentari i diskusije su dobrodošle. Pokrivene teme su standarde: programiranje, baze podataka, projekt managrement, ITPro, Open Session, Web i po prvi put ove godine Design Track i IoT playground.

Raspored

02.09. u petak nas očekuje izvrstan izbor cjelodnevnih treninga: Project Management: Agile vs Waterfall – Koji Project Management stil odabrati?; IT Pro: Hibridni podatkovni centar sa Windows Serverom 2016; Developement: FrontEnd Frameworks – Anguler/React/ASP.Net; Office 365 Workshop; SQL Server 2016 Preconf; Xamarin Cross Platfrom Developement

03.09. cjelodnevna predavanja u 7 paralelnih tema čiji je glavni dio besplatan za sve prijavljene i zabavni dio s druženjem, svirkom, networkingom i Speaker Idol natjecanjem i KulenDayz Kidz: IT konferencija namijenjena djeci školskog uzrasta.

04.09. tradicionalna avantura, team building na slavonski način, sa zanimljivim sadržajima, izletima i naravno dobrom hranom slavonsko-baranjskog kraja dodati će zaključak ovogodišnjoj konferenciji.
Registracija se otvara 15.08. a za članove OSCa spuštene su cijene za 30%.

Ne propusti KulenDayze i prijavi se :)

Više informacija na kulendayz.com

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *