MeshPoint je ušao među 12 konačnih finalista Hackaday natjecanja

Ponosni smo objaviti da je MeshPoint postao jedan od 12 finalista natjecanja The Hackaday Prize 2017. Natječemo se za glavnu nagradu u dvije kategorije: Best Product (najbolji proizvod) te u kategoriji proizvoda za humanitarno djelovanje.

MeshPoint je ušao među 12 konačnih finalista Hackaday natjecanja

Zahvaljujući trudu članova MeshPoint tima i tvrtke Crisis Innovation Lab koji su se okupili oko zajedničke ideje razvoja Wi-Fi rutera za krizne situacije, projekt je još jednom dobio potvrdu da se radi o tehnologiji koja će prodrmati IT industriju i sektor humanitarnih inovacija. U proteklim mjesecima, naporno smo radili kako bi usavršili njegova svojstva, učinkovitost i mogućnosti primjene.

Od 12 odabranih finalista, njih 5 ima mogućnost osvojiti i novčanu nagradu u iznosu od 5.000,00 do 50.000,00 USD. Već sam ulazak u konačni krug 12 najboljih prema mišljenju vodećih stručnjaka, inženjera, poduzetnika i profesora s uglednih američkih sveučilišta poput MIT-a, priznanje je koje MeshPoint timu dokazuje da su na pravom putu i da je njihov rad ostavio za sobom značajan trag.

Proglašenje pobjednika održat će se u sklopu Hackaday Superconference 2017, najveće međunarodne konferencije posvećene otvorenim hardverskih projektima i razvoju inovacija u području hardvera.

Konferencija počinje u subotu, 11. studenog, a proglašenje pobjednika održat će se (po lokalnom vremenu) u nedjelju, 12. studenog s početkom u 03:30.

Tim

Članovi MeshPoint tima su: Milijana Mičunović (Crisis Innovation Lab), Valent Turković (Crisis Innovation Lab), Robert Marko, David Blažević, Ivan Vidaković (Hexaworx), Luka Perkov (Sartura), Davor Popović (Sartura), Luka Mustafa (Institute IRNAS), Luka Šimić, Marin Stević, Robert Sorić i David Zovko (e-radionica).

Cijeli događaj možete pratiti uživo na Hackaday YouTube kanalu https://www.youtube.com/hackaday ili putem Hackaday Facebook stranice https://www.facebook.com/hackaday.io

Hvala svima koji pomno prate svaki naš korak i koji nam svojim like-ovima, komentarima i na mnoge druge načine pružaju podršku!

Hvala na podršci svima koji nas pomno prate, like-aju i share-aju!

 

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *