Otvorene prijave za Android Dev Academy Osijek!

Prijavite se na besplatnu Android Dev akademiju!

Česti ste gost Android Talksa, istražujete Android, a možda već imate neko iskustvo? Prijavite se na besplatnu akademiju o Android developmentu!

Akademija je otvorena za sve zainteresirane, ali broj polaznika je ograničen. Predavanja i radionice održavat će se svake subote u razdoblju od 7. travnja do 9. lipnja na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Predavanja i radionice počinju u 9:00 i traju do 12:30. Prijave završavaju 4.travnja u ponoć , a prijaviti se možete ovdje.

Što je Android Dev Academy?

Android Dev Academy je povezani niz besplatnih predavanja i radionica u određenom vremenskom razdoblju tijekom kojeg će polaznici imati mogućnost upoznavanja s izradom mobilnih aplikacija na Android platformi uz predavače iz struke. Predavači su profesionalci koji duži niz godina djeluju u razvoju Android zajednice kroz predavanja i radionice.

Predavanja i radionice obuhvatit će koncepte objektnog programiranja, osnove Androida, rad s bazama i networkingom u Androidu. Obradit ćemo teme poput strukturiranja koda, arhitekturalnih obrazaca, testiranja koda i dependency injectiona. Također, razgovarat ćemo o izradi vlastitih aplikacija te komunikaciji s potencijalnim poslodavcem ili budućim klijentom.

Cilj akademije

Cilj akademije je jačanje i povećanje Android dev zajednice te priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Dodatna prednost je daljnji razvoj Android dev vještina i mogućnost zapošljavanja u ICT tvrtkama koje rade Android aplikacije.

Organizatori

Organizatori su udruga Osijek Software City i tvrtka COBE, dok su partneri na projektu FFOS i FERIT.

Gdje se prijaviti?

Prijaviti se možete OVDJE, rok za prijavu je 4. travnja u ponoć. Broj polaznika ograničen je na maksimalno 20 (sa zadržavanjem mogućnosti promjene broja ako se pokaže potreba).

 

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *