Otvorene prijave za Android Dev Academy Vol.3

I ove godine organiziramo Android Dev Academy koja će se održati na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijek u trajanju od 28.03.2020. do 20.06.2020. godine. Predavanja i radionice počinju u 8:00 i traju do 11:00 sati, dok je maksimalan broj polaznika dvadesetPrijave završavaju 06.03.2020 u ponoć, a prijaviti se možete ovdje.

Što je Android Dev Academy?

Android Dev Academy je povezani niz besplatnih predavanja i radionica u određenom vremenskom razdoblju tijekom kojeg će polaznici imati mogućnost upoznavanja s izradom mobilnih aplikacija na Android platformi uz predavače iz struke. Predavači su profesionalci koji duži niz godina djeluju u razvoju Android zajednice kroz predavanja i radionice.

Predavanja i radionice obuhvatit će koncepte objektnog programiranja, osnove Androida, rad s bazama i networkingom u Androidu. Obradit ćemo teme poput strukturiranja koda, arhitekturalnih obrazaca, testiranja koda i dependency injectiona. Također, razgovarat ćemo o izradi vlastitih aplikacija te komunikaciji s potencijalnim poslodavcem ili budućim klijentom.

Cilj akademije

Cilj akademije je jačanje i povećanje Android dev zajednice te priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Dodatna prednost je daljnji razvoj Android dev vještina i mogućnost zapošljavanja u ICT tvrtkama koje rade Android aplikacije.

Organizatori

Organizatori su udruga Osijek Software City i tvrtka COBE, i dok su partneri na projektu tvrtke FactoryCode Consulting te FERIT

Gdje se prijaviti?

Prijaviti se možete OVDJE, rok za prijavu je 06.03.2020 u ponoć. Broj polaznika ograničen je na maksimalno 20 (sa zadržavanjem mogućnosti promjene broja ako se pokaže potreba).

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

1 komentar na Članak

  1. Dino napisao:

    Koliko puta tjedno ce biti predavanja? I jel se zna kojim danima?
    Hvala!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *