Vidimo se na Osijek Mini Maker Fairu 2018!

Nakon dvije godine održavanja Osijek Mini Maker Fairea možemo s ponosom reći kako smo ostvarili glavu misiju i cilj, a to je proširiti makersku zajednicu i aktivirati dio populacije koja se ne bavi isključivo razvojem softvera i potaknuti klince da krenu istraživati i stvarati te da vide da je sve moguće ako to stvarno i žele žele. Ove godine nastavljamo s tom misijom, te vas sve pozivamo da sudjelujete i na ovogodišnjem festivalu kreativnosti, ideja i izuma, koji će se održati u subotu, 05. svibnjau Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijekod 10 do 16 sati.

Što je Mini Maker Faire?

Osijek Mini Maker Faire je jedinstvena kombinaciji sajma, konferencije i festivala gdje možete pokazati vaše ideje i kreacije, te podijeliti znanje s drugim “makerima”. Izlagači mogu biti tehnološki entuzijasti, hobisti, znanstvenici te umjetnici svih vrsta i dobi. Svima im je zajednička inventivnost, kreativnost i “sam svoj majstor” pristup stvaranju.

Poziv izlgačima i sponzorima

Ako i vi dijelite ljubav prema stvaralaštvu i želite podržati našu zajednicu i dodatno obogatiti sam događaj – na pravom ste mjestu. Želite sudjelovati kao izlagači ili voditelji radionice možete se prijaviti ovdje.  Šaroliku listu prošlogodišnjih izlagača možete pogledati ovdje.

Kao sponzor imate mogućnost upoznati različite dobne i interesne skupine ljudi među kojima se zasigurno nalaze i pojedinci koji su vaši (potencijalni) korisnici ili pak suradnici. Stoga, osigurajte da budite primjećeni na našem događaju kroz oblik promocije po vašem izboru – birajte između tri paketa: Partner sajma, Zlatni, te Srebrni sponzor, ovisno o razini podrške kojom nas želite poduprijeti. Više informacija o pojedinom paketu pogledajte ovdje.

Ako imate dodatnih pitanja, stojimo vam na raspolaganju te nas slobodno kontaktirajte.  Ako želite vidjeti što drugi rade, razmijeniti znanja ili samo provesti ugodan dan u druženju s kreativcima svih vrsta, posjetite nas – ulaz je besplatan!

Kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju možete pogledati u priloženome videu :)

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

2 komentara na Članak

  1. MrsGeek napisao:

    Thank you it realy worked

  2. avstar napisao:

    Thank you, Carolyn! I love them

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *