2. #OSChackathon u novom coworkingu!

Nakon prošlogodišnjeg hackathona, prvog takve vrste u Osijeku, Osijek Software City organizira 2. #OSChackathon, koji će se održati u subotu 20. travnja 2013. u novom prostoru osječkog coworkinga (BIOS, Strossmayerova 341). Hackathon je događanje koje okuplja developere i IT entuzijaste koji u zadanom vremenu timski razvijaju nove softverske projekte. Pozivamo sve geekete, geekove i ostale zaljubljenike u software development da se prijave i sudjeluju!

Sjećate se prošlogodišnjeg hackathona?
#OSChackathon – kako je bilo i tko je pobijedio?

Radni dio #OSChackathona trajat će deset sati, a slijedit će ga party. Okupljanje sudionika i priprema počinje od 9:30 sati, radni dio planiran je od 10:00 do 20:00 sati, nakon čega slijedi proglašenje pobjednika te oko 22 sata party u popularnom “G Bowlingu” u Portanovi. Za sudjelovanje u hackathonu potrebna je samo prijava (kotizacije nema), a za trajanja radnog dijela svim će sudionicima biti osigurani hrana i piće.

Propozicije #OSChackathona:

  • Sudionici hackathona rade na projektima u timovima. Tim se može sastojati od najviše 3 člana. Prijave putem Entrio sustava obavljaju se na pojedinačnoj razini: dakle, svaki sudionik (koji može, ali i ne mora pripadati unaprijed formiranom timu) prijavljuje se osobno! Ukoliko pripadate nekome timu, navedite ime tima u za to predviđeno polje unutar prijave, a ukoliko nemate tim, u isto polje upišite “Nemam tim”. Ukoliko pak nemate vlastiti tim za hackathon – nemojte brinuti. Prijavite se svakako te ćete na licu mjesta biti raspodjeljeni u neki od timova.
  • Sudionici koriste vlastita računala (laptope), dok će svima biti osiguran besplatan pristup internetu;
  • Tema hackathona je otvorenog tipa: timovi rade na čemu god žele (desktop, web ili mobile aplikacije), ali from scratch;
  • Tehnologija razvoja je proizvoljna, no svakako u za to predviđenom polju unutar prijave navedite koja će to tehnologija biti;
  • Prijaviti se možete do 19. travnja 2013., do 23:59 sati!

PRIJAVA na 2. #OSChackathon

I ovoga će se puta hackathon održati pod budnim okom CRANE-a (Croatian Business Angel Network) – hrvatske mreže poslovnih anđela, odnosno privatnih investitora zainteresiranih za ulaganja u inovativne projekte u vrlo ranom stadiju razvoja. Pobjednici će dobiti priliku predstaviti se domaćim poslovnim anđelima i konkurirati za investiciju, ali ni ostali kvalitetni radovi neće proći nezapaženo.

Pročitajte dojmove prošlogodišnjih pobjednika s pitcha:
Pobjednici #OSChackathona: The Butterfly project – There and back again.

Projekt Osijek Software City inicijativa je nekoliko osječkih IT tvrtki kojom se želi povećati atraktivnost developerske struke u Osijeku, pridonijeti konkurentnosti progamera te potaknuti poduzetništvo u IT sektoru.

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *