Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek daje do 100.000 kuna investicije najboljim idejama, prijavite se!

Osijek će po prvi put dobiti Poduzetnički akcelerator namijenjen poduzetnicima, startupima, investitorima, korporacijama te malim i srednjim poduzećima. U Hrvatskoj broj izvrsnih i inovativnih projekata raste iz dana u dan, a većina ih je vezana za Zagreb te je stoga ovaj akcelerator usmjeren na stvaranje i razvoj inovativnih projekata primarno s područja istočne i središnje Hrvatske.

Timove mentoriraju iskusni poduzetnici

Kamp će se održati od 6. do 9. studenoga 2014. godine u dvorani Gradski vrt u Osijeku gdje će se održati niz predavanja, radionica, treninga i mentorskih sesija, a bit će odabrano 20 najboljih poduzetničkih ideja te će se njima pridružiti i 20 dodatnih timova koji će raditi na zadanim projektnim zadacima. Njih će se intenzivno pripremati za pitch koji će se održati četvrtog dana kampa. Nagrada za 15 najboljih je ostanak u šestomjesečnom akceleratorskom programu u kojem će im biti osigurano mentorstvo, podrška i financiranje inicijalnog razvoja u iznosu do 100.000 kuna.

Popis mentora i predavača prvog Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek je vrlo impresivan. Među njima će se naći Saša Cvetojević i Mihovil Barančić (ZIP), Mate Rimac (Rimac Automobili), Stevica Kuharski (Alamo, Rijeka Startup Camp), Mateo Perak (Profico, Shift Conference) te čak šestorica iz redova Osijek Software Cityja – Tomislav Bilić i Nandino Lončar (Inchoo), Denis Sušac (Mono), Ivica Horvat (Plava tvornica), Krunoslav Ris (BetaWare), Zvonimir Radoš (Adcon), kao i mnogi drugi iz svijeta poduzetništva koji će imati izlaganja o svojim poslovnim modelima.

Prijave otvorene do 2. studenoga 2014. godine!

Sveukupan akceleracijski fond kampa od čak 500.000 kuna namijenjen je podršci finalistima kroz financiranje šestomjesečne edukacije, validacije ideje i seed investicije. Program se sastoji od tri dijela: natjecateljskog, akceleratorskog i poduzetničkog, a sudionici će tijekom četiri dana održavanja kampa moći razmijeniti poduzetničke ideje, pronaći mentore i povezati se s investitorima.

Svi koji imaju poslovnu ideju koju bi voljeli realizirati mogu se prijaviti do 2. studenoga 2014. godine, a prijava iznosi 200 kn po osobi te uključuje sudjelovanje na sva četiri dana kampa. Svi drugi koji žele sudjelovati na kampu u ulozi sudionika će za prisustvovanje svim sadržajima kampa trebati izdvojiti 300 kn, dok cijena za predstavljanje poduzeća iznosi 500 kn za tvrtku do pet godina starosti i 800 kn za tvrtku od pet do deset godina starosti te uključuje karte za sudjelovanje dvije osobe na kampu.

Popust za članove OSC-a

Osijek Software City jedan je od organizacijskih partnera Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek te je svojim članovima osigurao poseban popust za sudjelovanje.

  • Predstavnici tvrtki članica OSC-a pozvani su predstaviti svoju tvrtku u izložbenom dijelu i održati petominutnu prezentaciju na samom početku događanja – cijena izlaganja za svako poduzeće iznosi 500 kn i uključuje sudjelovanje petero zaposlenika tvrtke na cjelokupnom događanju.
  • Fizičke osobe, za koje poduzeće ne osigura gornju mogućnost ili nisu njihovi zaposlenici, imaju popust od 20% na redovnu cijenu karte od 300 kn, što znači da će za njih cijena karte iznositi 240 kn.

Više informacija o programu i načinu prijave možete pronaći na web stranici Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek. Novosti vezane uz kamp možete pratiti na Facebook stranici i Twitter profilu, a službeni hashtag je #AccelBootOs.

Iskoristite priliku koja vam se pruža i prijavite svoj projekt jer je Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek osnovan upravo zbog vas!

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *