[Nagradna igra] Vodimo vas u Split na ovogodišnji Shift! [2016]

Peto izdanje sada već svjetski popularne splitske konferencije Shift ove godine će se održati 2. i 3. lipnja, a organizatori očekuju preko 1000 posjetitelja iz cijelog svijeta. Brojni poznati govornici, predstavnici poznatih inozemnih tvrtki, kvalitetna predavanja, umrežavanje i odlični partyji samo su neki od razloga zašto biste se tih dana trebali uputiti u grad pod Marjanom.

Predavači

Hamid Palo, Director of Product za Trello  tvrtka koja je razvila idealan alat za praćenje zadataka i projekata na kojima radite, samostalno ili u timu.

Khash Sajadi, osnivač Cloud66 – tvrtka specijalizirana u razvoju i poslovanju za Rails i Docker, koja omogućuje programerima da kreiraju i upravljaju bilo kojom aplikacijom na bilo kojem serveru preko “clouda” po izboru.

Kenan Salihbegović, Head of Community za Toptala – mreža vrhunskih svjetskih “freelance” programera i dizajnera koja okuplja najboljih 3%  na svijetu.

Dan Cuellar,  Head of Test Engineering za Shazam – servis za prepoznavanje pjesama koji povezuje više od 500 milijuna korisnika.

Jonathan Lieberman, Head of Design u Operatoru – aplikacija koja koristi mrežu operatera, koji ispunjavaju želje svojih klijenata, od kupovine avionskih karata do kupovine namirnica

Andrew Rollins, osnivač i Chief Software Architect Localyticsa – platforma za praćenje korištenja mobilnih aplikacija.

Ostali predavači Shift konferencije su: Edward Bridges (Squarespace), Luka Abrus (Five), Borja Burgos (Docker), Darragh Curran (Intercom), Cyrille Fauvel (Autodesk), Uri Goldsthein (Meteor), Ivan Lupić (Ericsson Nikola Tesla), Mat Mcgowan (Particle), Mike Reiner (Amazon), Andrij Vučinić (Automattic).

Shift Hackathon

Novost konferencije je Hackathon koji počinje 31.svibnja i traje do 1. lipnja. Najbolji natjecatelji predstavit će svoje aplikacije na konferenciji.

Na kraju svakog dana posjetitelji će se moći odmoriti i zabaviti na ekskluzivnim partyjima na kojima će se u opuštenoj atmosferi moći družiti s predavačima.

Za više informacija o rasporedu predavanja, hackathonu, govornicima i samoj konferenciji posjetite službenu web stranicu Shift konferencije.

Osvojite ulaznice za Shift!

U suradnji s organizatorima konferencije poklanjamo vam 3×1 ulaznice. Sve što trebate učiniti jest prijaviti se putem obrasca za prijavu do 27. svibnja 2016. godine u 15 sati.

Prijava za nagradnu igru

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *