KulenDayzi ove godine sele na Pampas, osigurajte svoje mjesto što prije [2015.]

Microsoftova zajednica informatičkih stručnjaka i Poduzetnički inkubator BIOS s potporom Osijek Software Cityja organiziraju međunarodno prepoznatu IT konferenciju KulenDayz. Konferencija će se održati od 4. do 6. rujna 2015. godine, a mjesto radnje ovog će puta biti Pampas.

Već sedmu godinu na konferenciji se okupljaju renomirani informatički stručnjaci s ciljem razmjene specifičnih tehnoloških znanja i vještina s predstavnicima lokalne IT zajednice. Cijeli je događaj popraćen upoznavanjem s prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje, gastronomskim specijalitetima i kulturnim vrijednostima.

Red predavanja, red kulena i red dobrog društva

Od malog događaja za uži krug IT stručnjaka, KulenDayzi su se razvili u konferenciju prepoznatljivu u regiji i šire – 1 dan treninga, 1 dan sastavljen od 50 neformalnih predavanja u 6 smjerova i završni dan za druženje i avanturu. Ovaj provjereni recept za stjecanje pozitivnog iskustva i vještina nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

2015_08_06_kulendayz_kulen

Pokrivene su aktualne teme iz naprednog programiranja, baza podataka, ITProa, web tehnologija, upravljanja projektima i niz Open Session predavanja. Uz sve to, organizirana je IT konferencija za djecu od 7 do 12 godina pod nazivom KulenDayzKidz.

Razni sadržaji raspoređeni su u pakete koje je moguće odabrati na stranici za registraciju. S obzirom da je konferencija organizirana na volonterskoj razini, organizatori posebno cijene “supporter” pakete koji KulenDayzima omogućuju da budu zanimljiviji, kvalitetniji i kreativniji. Registrirajte se što prije jer je broj mjesta za pojedine pakete ograničen!

Osijek Software City ove je godine punopravni organizacijski partner KulenDayza, stoga možete očekivati redovite objave u vezi konferencije. U skladu s tim, članovima Udruge osiguran je poseban popust od 33% o kojem već sve znaju.

Više o konferenciji možete pročitati na službenoj web stranici, a najnovije vijesti pratiti na Facebooku i Twitteru. Ako ste već osigurali kotizaciju za KulenDayze, pridružite ostalim sudionicima na Facebook događajuKonferencijski tim vam je na raspolaganju za sve dodatne informacije putem sljedećeg e-maila: team@kulendayz.com.

Kako je bilo prošle godine?[FOTO] Šesti KulenDayzi otvorili sezonu slavonskih IT konferencija [2015.]

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *