Predavanje Siniše Gavrilovića: Trenutak za SEO!

Osijek Software City poziva vas na predavanje Siniše Gavrilovića (Trenutak.hr) na temu internet marketinga i web optimizacije. Siniša je izabran u TOP5 predavača na nizu Web::Strategija konferencija (WS3, WS4, WS5, WS9, WS12), kao i na prošlogodišnjoj konferenciji Weboo 18+. Predavanje će biti besplatno za sve zainteresirane, no potrebno je prijaviti se za sudjelovanje ispunjavanjem prijave. Broj mjesta je ograničen.

Termin: srijeda 26. veljače 2014. – od 10:00 do 14:00 sati (2×2 školska sata + pauza + Q&A)
Lokacija: Poduzetnički inkubator BIOS (Strossmayerova 341, Osijek)

Pregled sadržaja predavanja

SEO kao dio internet marketing miksa… Optimizacija za tražilice (SEO) dio je internet marketing mixa. Cilj SEO optimizacije je povećanje vidljivosti rezultata našeg weba pred webovima konkurencije na SERP-u (Search engine ranking positions).

SEO osnove – preporučene metode optimizacije… Predstavljamo vam pravila za SEO optimizaciju kompanije Google. Upoznat ćete najvažnija pravila za SEO optimizaciju, saznati kako trebate oblikovati svoje webove za povećanu SERP vidljivost.

Off site SEO – značaj, metode, alati… Što je to “internet demokracija” i kako ona utječe na vaše pozicije na tražilici? Zašto je jedan web bolji od drugog? U ovom dijelu seminara saznat ćete što se pored samih postupaka na stranici treba napraviti “oko nje”, kako i sa kojim stranicama ju umrežiti za maksimalni učinak.

Istraživanje ključnih riječi – podjela, ciljevi, konverzije, alati… Izbor pravih ključnih riječi za koje se želimo optimizirati često predstavlja razliku između uspjeha i neuspjeha na tražilicama. Većina odabire i optimizira se za krive ključne riječi. U ovom dijelu seminara govorimo kako izbjeći najčešće greške prilikom izbora ključnih riječi, kako ih podijeliti, zauzimati, mjeriti i zadržavati.

Pisanje za SEO – značaj, 7 pravila, automatizacija, vrste sadržaja… Jednom kada posjetitelj dođe na vaše stranice, trebate ga znati i zadržati. Predstavit ćemo vam osnove pisanja za SEO, naučit ćemo vas da poštujete 7 pravila dobrog teksta, vidjeti ćete na koji način će uskoro većina sadržaja na internetu biti automatizirana, saznat ćete kako se snaći u toj gužvi i što trebate napraviti kako biste najbolje iskoristili ovu priliku.

9 stvari koje odmah možete promijeniti na svojim web stranicama… Zajedno ćemo analizirati vaš web site i pronaći 9 najvažnijih stvari koje odmah trebate promijeniti. Dobit ćete detaljne upute zašto i kako napraviti izmjene za povećanje vidljivosti na google.hr-u.

SEO i optimizacija za za konverzije… Ukoliko na svojim web stranicama imate dovoljno posjeta, ali ne ostvarujete konverzije u vidu prodaje, poziva ili e-mail upita, u ovom dijelu seminara govorimo kako kroz SEO i osnove CCD (conversion centered designa) poboljšati upravo taj dio vašeg internet poslovanja.

Prijavnica

Prijava je obvezna za sudjelovanje!

Sva mjesta su popunjena!

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *