Naručivanje hrane putem aplikacije i rješenje za smanjenje rizika od neuspjeha startupa neke su od ideja ovogodišnje SSA

Iako u zadnje vrijeme nismo puno pisali o Software Startup Akademiji, naši timovi su bili vrlo vrijedni jer su nakon odslušanih predavanja razrađivali svoje ideje i pripremali prezentacije. Tako je početkom veljače u BIOS-u održano prvo predstavljanje projekata ovogodišnje SSA. Od ukupno šest timova njih četiri su prezentirala svoje ideje pred mentorima.

Prvi su nastupili Tomislav Martinčić, Ivan Sakoman i Marko Fuček s idejom Sjedi Jedi. Cilj te ideje je napraviti aplikaciju koja bi na području regije omogućila naručivanje hrane putem interneta u samo par klikova te bi sadržavala cjeloukupnu ponudu hrane iz svih restorana koji su uključeni u sustav aplikacije.

Istu ideju, ali pod nazivom Hrana na kliku, prezentirali su Davor Buha, Domagoj Mesić, Nikola Barišić, Ivan Benke i Ivica Džambo.

Jure Bajić, Ljubica Bosanac, Ivan Ostheimer i Luka Patrun prezentirali su rješenje namijenjeno teretanama. Žele napraviti web aplikaciju koja bi klijentima teretane pomogla u treningu i snalaženju u procesu treniranja.

Dino Repac, Luka Loina i Ivan Jurlina su prezentirali svoje rješenje GSC – Global Startup Consultant, koje bi smanjilo rizik od neuspjeha startupa tako što bi iskusne ljude iz svijeta startupa spajao s početnicima putem videoveze.

Polaznici su dobili povratne informacije od mentora te savjete kako bolje razviti i unaprijediti svoje ideje i pretvoriti ih u kvalitetne projekte, nakon čega je uslijedilo neformalno druženje okupljenih.

Foto: Milan Puvača

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *