Startup srijeda u Osijeku

CRANE (Croatian Business Angels Network – hrvatska mreža poslovnih anđela) & projekt Osijek Software City, u suradnji s PSS Marketing posebnih područja, organiziraju Startup srijedu u Osijeku, koja će se održati 24. listopada 2012. u vremenu od 17:00 do 19:00 sati u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Osijeku (prizemlje). Sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže te se nadamo da će iz toga proizaći nova saznanja i uspješni poslovni kontakti.

Program je kako slijedi:

  • CRANE će predstaviti Mihovil Barančić
  • ONCE football – Dalibor Čvek reći će više o aplikaciji za profesionalnu analizu nogometnih utakmica
  • ANCTU – potentni osječki startup predstavit će njegov osnivač Marko Pavlović
  • 6SYNC – još jednu mladu osječku tvrtku predstavit će osnivač Mario Đanić
  • gosti (Dražen Topčić, Damir Sabol -> http://www.crane.hr/clanovi/Ivo Lukač, Ivan Brezak Brkan…)

Odmah nakon formalnog dijela Startup srijede uslijedit će after party u Old Bridge Pubu, gdje ćete goste iz CRANE-a u neformalnom druženju moći pitati sve što vas zanima.

Općenito o Startup srijedi

Startup srijeda (http://www.crane.hr/startup-srijeda/) je mjesečno neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i drugih koje zanima problematika startupa, koje zajednički organiziraju CRANE i Ini.hr. Ovo je svojevrsni nastavak Ini.hr-ove inicijative OpenCoffee Club koja se manje ili više redovno održavala od 2007. do 2009. i iz koje su proizašli brojni uspješni poslovni kontakti.

Startup srijeda održava se u pravilu svake druge ili treće srijede u mjesecu. Za razliku od OpenCoffee Cluba, svaka Startup srijeda ima uvodni program u kojem se predstavlja neki domaći (ili strani!) startup, ili netko održi kakvo predavanje od koristi za startupe, i slično.

Startup srijeda se najčešće održava u Zagrebu, ali ova će se, u suorganizaciji s projektom Osijek Software City, održati u Osijeku – u srijedu 24. listopada 2012.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/359433530807181/

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *