OSC Član/Tvrtka

Mono

Mono d.o.o. je tvrtka za razvoj softvera, osnovana 2003. godine u Osijeku. Trenutno zapošljavamo 60ak ljudi, a za poslovne smo rezultate primili veći broj različitih priznanja i nagrada (Zlatna kuna, Deloitte Technology Fast 50, European Business Awards).  Preko 90% prihoda ostvarujemo u inozemstvu, kao najveći izvoznik softvera u regiji i jedan 50 najvećih hrvatskih izvoznika softvera. Surađujemo s Microsoftom u statusu “Gold partnera”.
Proizvodimo Backend-as-a-Service (BaaS) rješenja, sustave za upravljanje sadržajem, aplikativne okvire za razvoj intraneta i društvenih mreža, te razna specijalizirana rješenja u farmaciji, medicini, bankarstvu, financijama, upravljanju ljudskim resursima, tržištu nekretnina i drugim granama. Neka od naših rješenja uključuju napredne tehnologije, poput strojnog učenja i rudarenja podataka, a za izvođenje koriste različite vrste “cloud” okruženja.

Naši najpoznatiji proizvodi obuhvaćaju:

    • Baasic: modularan, skalabilan i siguran servis za brz razvoj web i mobilnih aplikacija s podrškom za rad sa svim modernim razvojnim alatima.
    • MonoX: sustav za upravljenje sadržajem i izradu web aplikacija, specijaliziran za izgradnju društvenih mreža i slične namjene.
    • eCTD Office: skup alata za upravljanje procesom registracije lijekova u farmaceutskoj industriji.

Osim navedenog, izrađujemo i sustave po specifikaciji i potrebama naručitelja. Među ovim proizvodima izdvaja se skup aplikacija koje služe za evidenciju podataka o pacijentima i medicinskom osiguranju, obradu i naplatu troškova medicinskih zahvata, te organizaciju radnog vremena i rasporeda medicinskog osoblja. Navedeni programski sustavi aktivno se koriste preko 10 godina u više desetaka bolnica u SAD-u.
Osim složenih aplikativnih rješenja za veće korisnike, naši proizvodi omogućuju brzu i jednostavnu primjenu u malim i srednjim tvrtkama kao osnova za web i mobilne aplikacije najrazličitijih namjena.

U kontinuiranoj smo potrazi za developerima i dizajnerima. Javite nam se ukoliko želite postati dio našeg tima.

PREDSTAVNIK: Denis Sušac, denis@mono.hr