Lean on Yourself – Lean in Osijek konferencija

Nakon uspješne konferencije Leading by Empowering, koja je okupila više od 150 sudionica, Lean In Osijek​ organizira novi događaj posvećen kreativnim poduzetnicama Lean on Yourself.

Konferencija će se održati 16. studenog 2018. ​​s početkom u 15:30 sati u restoranu Crna svinja u Čepinu.

Cilj događanja je potaknuti žene na pokretanje vlastitih projekata te samozapošljavanje, oslanjajući se na vlastite sposobnosti, vještine i talent! Uz prvi dan konferencije, kada će predavačice i panelistice sudionicama prenijeti svoja iskustva o pokretanju posla, savjete za profesionalni razvoj i osobno brendiranje, za 20 odabranih poduzetnica bit će organizirana ciljana edukacija u području računovodstva, prava i marketinga kao preduvjet za uspješan početak poslovanja.

Kreativne poduzetnice iz Rijeke, Zagreba i Osijeka podijelit će svoja iskustva.

Među predavačicama koje ćemo upoznati na konferenciji Lean on Yourself nalazi se vlasnica poznatog modnog brenda ​Iggy​, ​Igrajna Vargek​​, koja se u svijetu modnog dizajna našla pomalo slučajno. Iako je kćerka osnivača brenda WGW, nije željela poći putem svojih roditelja, ali sudbina ju je gurnula u tom smjeru. Kako i zašto, otkrit će nam u prvom predavanju.
Nakon nje, priču o razvoju popularnog brenda ​Dilemma Posters​, koji prodaje postere, vreće za igračke i druge predmete, ispričat će rođena Osječanka ​Ema Dilberović​​, dok će nam iz Rijeke doći umjetnica, dizajnerica i spisateljica ​Nela Dunato. ​​Nela se dizajnom profesionalno bavi od 2005. godine te radi s malim tvrtkama na razvoju njihovih vizualnih identiteta, a autorica je knjige o brendiranju za male tvrtke i kreativce ​“The Human Centered Brand”
Kraj konferencije rezerviran je za panel raspravu s lokalnim kreativnim poduzetnicama, ​Eva Bošković​​ (online škola za učenje njemačkog i engleskog jezika Eryia), ​Sanja Bolješić (Simone Design), ​Maja Rogulja​​ (ELeMent, centar za rekreaciju i edukaciju), ​Martina Završki (zdravljak Špajz) i ​Marina Juričić ​​(nosiljke Freda).

Osim generalnog pokrovitelja, Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, i suorganizatora Osijek Software City, konferenciju podržavaju Bamboo Lab, Netokracija, Algebra, Deloitte i drugi partneri.

Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mjesta prijave su obvezne. Obrazac prijave kao i dodatne informacije nalazi se na web stranici ​Lean In Osijek​ i Facebook događaju ​Lean On Yourself.​

Vidimo se!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *