Našli se developeri u Vinkovcima…

…popilo se nešto piva, stisnule se mnoge ruke. Našli se brojni sugovornici za teme koje nas zanimaju, razmijenili se kontakti, ideje, iskustva, savjeti. Svjedočili smo kako je bilo i poslovnih dogovora. Pokrenulo se, zakotrljalo se. Jubilarni prvi Dev Meetup VK – je uspio.

Lako za pivo – važno je da smo napravili prvi korak u formiranju developerske zajednice u Vinkovcima.

Ideja je postojala već dugo, ali kad je pala na plodno tlo, realizirana je brzo i lako. To je moć znanja, iskustva i povezanosti koju predstavlja Osijek Software City, a koju želimo prenijeti i u Vinkovce.

I zato je prvi korak bio sasvim neformalan, baš kao i ovaj tekst. Najvažnije je bilo okupljanje i upoznavanje. Da vidimo koliko nas ima. A ima nas, pokazalo se, i više nego smo očekivali.

Bez brige, stižu paneli, predavanja i radionice, sve za čim je iskazan interes. Kad smo već kod toga, svi su pozvani uključiti se u organizaciju i izvedbu, kao i doći poslušati. Za početak, napravili smo kontakt mail: vinkovci-at-softwarecity.hr. Dogovorit ćemo se kasnije i za neki drugi oblik digitalne komunikacije.

A sigurno ćemo se opet naći i na ovakvim neformalnim druženjima. Networking, zovu to na zapadu. Naš mali, živi LinkedIn.

Uz pivo. Živjeli!

Najave događaja

  • Nema nadolazećih događaja.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *